ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

45χρονος ασελγούσε στον ανηψιό του

Φρίκη έχουν προκαλέσει στο Πανελλήνιο οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 45χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος του πεντάχρονου ανιψιού του.Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο πατέρας του θύματος και αδερφός του δράστη, ο 45χρονος άνδρας «πείραζε» το αθώο αγγελούδι από βρεφική ηλικία!
Η είδηση έρχεται από την Πάτρα και είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από ρεπορτάζ του «Κόσμου» την περασμένη Παρασκευή. Η οικογένεια, η οποία βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Ο πατέρας είναι έτοιμος να βρεθεί δικαστικά αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον αδερφό. Ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει μήνυση.
«Με απειλούσε πως θα με δείρει»
Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του πατέρα, μιλώντας για το δράμα που ζούσε το μικρό αγόρι. Σύμφωνα με το Dete.gr, υποστήριξε ότι ο πεντάχρονος δεχόταν απειλές από το θείο του. «Ο θείος τον απειλούσε πως θα τον δείρει, αν έλεγε στον μπαμπά ή τη μαμά όσα του έκανε» είπε χαρακτηριστικά!
Η μήνυση υπεβλήθη στην χώρα του εξωτερικού που διαμένει η οικογένεια του ομογενούς, ειδοποιήθηκε η Ιντερπόλ και πλέον η υπόθεση θα λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Η δίκη θα γίνει στην Πάτρα και ήδη ο πατέρας βρίσκεται σε επαφή με γνωστό Πατρινό δικηγόρο για τα περαιτέρω.
tromaktiko.gr