ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Συνελήφθη 45χρονος για κλοπή καλωδίων του Ο.Σ.Ε.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας 45χρονος για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα,  ύστερα από μεθοδική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, ο 45χρονος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δύο δράστες της κλοπής υλικών του Ο.Σ.Ε. από χώρο πλησίον και κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής
στην Κατερίνη τις βραδινές ώρες της 24-25.05.2012.
Συνολικά αφαιρέθηκαν καλώδια τηλεπικοινωνιών μήκους 1.100 μέτρων και καλώδια σηματοδότησης μήκους 800 μέτρων, συνολικής αξίας (39.000) € περίπου σύμφωνα με υπάλληλο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.).
Σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3,1) γραμμάρια κάνναβης. Επίσης, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του 45χρονου την οποία είχε κρύψει επιμελώς στο σημείο κλοπής.
Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και συνεργού του 45χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.