ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κατερίνη. Διανομή 90 τόνων ελαιόλαδου. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει διατεθεί ποτέ στην Ελλάδα!


12-05-2012 Άλλη μια λαμπρή σελίδα έγραψε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, διανέμοντας 90 τόνους εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με 15.5 ευρώ/κιλό σε πάνω από 2200 οικογένειες της Πιερίας!
Με εξαιρετική οργάνωση και τη βοήθεια 100 περίπου εθελοντών, από τις 7 το πρωί ξεκίνησε η διανομή χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην διαδικασία.
Η γνωστή πια διαδικασία, ακολουθήθηκε πιστά από τους πολίτες (επιβεβαίωση παραγγελίας, παραλαβή πιστοποιητικού ποιότητας, πληρωμή, παραλαβή) και η συνολική διάρκεια δεν ξεπερνούσε τα 10 λεπτά!

Αυτό που έκανε εντύπωση για μια ακόμη φορά ήταν το κέφι οργανωτών και εθελοντών, με αποκορύφωμα το γλέντι που στήθηκε με Ποντιακά και Κρητικά τραγούδια.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι 90 τόνοι που διατέθηκαν, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα ελαιόλαδου που έχει διατεθεί ποτέ στην Ελλάδα. Η προηγούμενη ήταν περίπου 30 τόνοι!


Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε για μια ακόμη φορά τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης και να μεταφέρουμε τα ευχαριστήρια του Ηλία Τσολακίδη στους εθελοντές και τα μέλη της ομάδας!
Από τον χώρο πέρασε το μέλος της Εθελοντικής Ομάδας και πλέον βουλευτής, Ευγένιος Παπαδόπουλος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους και έδωσε στους οργανωτές τα συγχαρητήριά του για την άψογη διαδικασία.
Ραντεβού στην επόμενη δράση…