ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αχαϊα : Σεξ στο θέατρο

Τα καμώματα γνωστής συζύγου επώνυμου Αχαιού απασχολούν την τοπική κοινωνία. Και αυτό γιατί η γυναίκα με τις πράξεις της έχει προκαλέσει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, η όμορφη γυναίκα κάνει συχνά πυκνά εμφανίσεις με τη ρόμπα, ή και με «ελαφρύ» ντύσιμο στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μιλά δυνατά στο κινητό της τηλέφωνο με κάποιον άνδρα, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις της (οι οποίες κάποιες φορές είναι ιδιαίτερα προσωπικές) να αποτελούν... θέαμα για γείτονες και περαστικούς!

Στην συνοικία της αλλά και όσοι την γνωρίζουν λένε πως... «έχει ξεφύγει» χρησιμοποιώντας τη γνωστή «ατάκα» της Τασούλας, από τη διαφήμιση της Vodafone. Φαίνεται πως ο χωρισμός της στοίχισε τόσο πολύ που αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον πρώην άνδρα της... με την «σεξουαλική απελευθέρωσή» της! Χωρίς να καταλαβαίνει πως τέτοιες συμπεριφορές γίνονται «μπούμερανγκ»!

Σαν να μην έφτανε αυτό αρκετοί πλέον, γνωρίζουν το προ μηνών «πάθημά» της, όταν είχε ερωτευθεί ηθοποιό και είχε «συλληφθεί» επ΄ αυτοφώρω... στο θέατρο! Είχε παρακολουθήσει την παράσταση του αγαπημένου της, παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά το τέλος της και όταν οι πάντες είχαν αποχωρήσει από το χώρο (εκείνος παρέμενε με το πρόσχημα πως δεν είχε ετοιμαστεί)... άρχισαν να ερωτοτροπούν πίσω από τη σκηνή! Και την στιγμή που έκαναν έρωτα... εντοπίστηκαν από άνθρωπο του θεάτρου που είχε επιστρέψει!

Το ζευγάρι προσπάθησε να «καλυφθεί» όμως ο «αυτόπτης μάρτυρας» είχε προλάβει να δει και βέβαια να αντιληφθεί πλήρως... το σκηνικό! Όπως ήταν αναμενόμενο το «κουτσομπολιό» άρχισε να διαδίδεται από την επομένη κιόλας ημέρα και τελικά σχεδόν όλος ο «κύκλος» της... το έμαθε!

Το έμαθε αμέσως ο πρώην σύζυγος

Φυσικό, να φθάσει και στα αυτιά του εν διαστάσει συζύγου της. Ο «επώνυμος» αχαιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τη «συμμαζέψει», όμως εκείνη δείχνει να έχει τραβήξει τον δρόμο της! Δεν του συγχωρεί με τίποτα την απιστία (ήταν ο λόγος για τον οποίον χώρισαν) και έχει αποφασίσει να... κάνει ότι περνά από το χέρι της για να... περνά καλά! Μόνο που οι ενέργειές της γίνονται αρκετές φορές... δημοσίως, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να δίνουν και να παίρνουν...
Tsouvali