ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος εν μέσω εξελίξεων στο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας «Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ολομέτωπη επίθεση»


δηλώνει η βουλευτής Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Αμμανατίδου - Πασχαλίδου
Η αποτίμηση του εκλογικού αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου αλλά και η αποτύπωση των εξελίξεων την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών για το σχηματισμό κυβέρνησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία το βράδυ της Παρασκευής.

Επίθεση από τα άλλα κόμματα
Προσκεκλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευαγγελία Αμμανατίδου Πασχαλίδου που μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδωσε το στίγμα των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως στην πυκνή πολιτική εβδομάδα που πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ολομέτωπες επιθέσεις από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το σύνολο των κομμάτων που υπηρετούν το αστικό μπλοκ.
Ο πανικός τους, είπε η κ. Αμμανατίδου-Πασχαλίδου αποτυπώνεται με τον πιο έντονο τρόπο και συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά από τα αλλεπάλληλες χτυπήματα, για άλλη μια φορά δίνει την απάντησή του ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει μέρος σε μια κυβέρνηση που υπηρετεί το μνημόνιο.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι συνεπής και λαός που επέλεξε να τον αναδείξει δεύτερη πολιτική δύναμη στη χώρα δεν θέλει μνημονιακή συνεργασία με κανένα από τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο» τόνισε η βουλευτής.
«Θέσαμε τα πέντε σημεία για τη δυνατότητα συγκυβέρνησης, θέσαμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνομιλήσει. Ο λαός μίλησε και σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί απολύτως την ετυμηγορία του» πρόσθεσε.
Ακολούθησε η συνέλευση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του εργατικού κέντρου Κατερίνης.
Το μήνυμα που δόθηκε ήταν πως ο αγώνας θα πρέπει να συνεχιστεί και ιδιαίτερα να ενταθεί σε περίπτωση νέας προσφυγής στην κάλπη.