ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Σφαγή" χαρακτηρίζει αναγνώστης τη φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων

Φωτογραφία για Σφαγή χαρακτηρίζει αναγνώστης τη φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων
Δεν γνωρίζω για τις άλλες κατηγορίες των φορολογούμενων, αλλά για την κατηγορία των μισθωτών και των συνταξιούχων, έχω να σας πω τα ακόλουθα Όσοι από σας κάνατε μόνοι σας τις φορολογικές σας δηλώσεις ασφαλώς και ξέρετε τι σας περιμένει.

Όσοι τις κάνατε ή θα τις κάνετε σε λογιστικά γραφεία ενδιαφερθείτε να μάθετε πριν από τις εκλογές τι ακριβώς σας περιμένει.

Για όσους έχουν αρχίσει να αγωνιούν ένας πολύ σύντομος υπολογισμός είναι να δείτε τι επιστροφή είχατε μέσα στο 2011 να την πολλαπλασιάσετε επί 2 έως και 3 για να δείτε τι ποσό θα πληρώσετε μέσα στο 2012. Μιλάμε για τη σφαγή των αμνών.

Αν μετά από όλα αυτά ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ (το ίδιο είναι) τότε αυτό σημαίνει ότι χάρις στα δύο αυτά κόμματα έχετε κερδίσει πολλά μαύρα λεφτά και έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την εφορία σας και όλα όσα έρχονται. Αν όμως δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, γιατί είχατε μια συντηρητική και τίμια ζωή, και ψηφίσετε κάποιο από τα δύο αυτά κόμματα τότε θα πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον και ένα ποσό για να σας δει κάποιος διακεκριμένος Ψυχίατρος. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα σηκώσει ψηλά τα χέρια του και θα σας αντιμετωπίσει με συμπάθεια ως μία ανίατη περίπτωση.

«Καλό κουράγιο Έλληνες» δεν μας είχε πει εκείνη η ψυχή ο Όλι Ρεν; Ε, αυτό εννοούσε μαζί με όλη την άλλη θύελλα των μέτρων που είναι στο δρόμο.

Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στην τρομοκρατία της τηλεόρασης και στους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους τους, που «ξεσκίζουν» τα δημοκρατικά αντιμνημονιακά κόμματα με κάθε λογής ψευδοδιλλήματα και αποφεύγουν να ρωτήσουν τα μνημονιακά κόμματα τι ακριβώς θα κάνουν αν η κ. Μέρκελ δεν δεχτεί την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου 2. Θα επιστρέψουν και θα το εφαρμόσουν στο ακέραιο; Και επειδή και αυτό δεν θα φτάνει θα πάνε στο Μνημόνιο 3, 4 κ.ο.κ. μέχρι τον οριστικό αφανισμό του λαού εντός της Ευρωζώνης (ναι, μόνο αυτό μας μάρανε αν θα αφανιστούμε εντός ή εκτός της Ευρώπης και αν θα κρατάμε ευρώ ή δραχμή);

Τώρα που ξέρετε, λοιπόν, τι ακριβώς σας περιμένει ψηφίστε όποιο αντιμνημονιακό κόμμα σας εκφράζει και στείλτε στα τάρταρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Μόνον έτσι θα ελπίζετε για την ανασυγκρότηση του σαθρού και διεφθαρμένου κράτους, της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου, της τιμωρίας των ενόχων και της επιστροφής των κλεμμένων. Και μέσα από αυτές τις διαδικασίες στην ανάστασή σας.

Τώρα που ξέρετε και μπορείτε. Αν χάσετε και αυτή την ευκαιρία τότε θα είστε απλά άξιοι της μοίρας σας.

Αναγνώστης