ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Συνεδριάζει την Παρασκευή η διακομματική του Δήμου Δίου - Ολύμπου

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 14.473/11.4.2012 απόφαση του υπουργού εσωτερικών, την ερχόμενη Παρασκευή 25/5/2012 στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί  στο Λιτόχωρο κοινή σύσκεψη εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις βουλευτικές εκλογές τής 17ης Ιουνίου 2012.

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, δίπλα από το ναυτικό μουσείο, με αντικείμενο την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό τού τρόπου χρήσης τους για την προεκλογική προβολή των πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων ενόψει των βουλευτικών εκλογών τής 17ης Ιουνίου 2012.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο Δ.Δίου-Ολύμπου αναζήτησε τις διευθύνσεις, τα τηλέφωνα και τους αρμόδιους εκπροσώπους γραφείων κομμάτων που συμμετέχουν στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και τη Δευτέρα 21/5/2012 απέστειλε έγγραφη πρόσκληση για την εν λόγω σύσκεψη.
Το ίδιο έγγραφο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα τού Δ.Δίου-Ολύμπου (www.dion-olympos.gr), στάλθηκε δελτίο τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και, μεταξύ άλλων, κοινοποιήθηκε στους βουλευτές της Πιερίας και στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας.