ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ενημέρωση σε θέματα πυροπροστασίας και εκκένωσης κτιρίου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Ε. Πιερίας
Με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, χθες έγινε ενημέρωση των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς και των δημοτικών υπαλλήλων που συστεγάζονται στο κτίριο, σε θέματα πυροπροστασίας και εκκένωσης κτιρίου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.


Ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κ. Ευάγγελος Φαλάρας και ο υπεύθυνος δασικών πυρκαγιών κ. Δημήτριος Κραγιόπουλος ανέλυσαν τα στάδια αντιμετώπισης πυρκαγιάς στον εργασιακό χώρο, έκαναν επίδειξη χρήσης πυροσβεστήρων και έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εκκένωση του κτιρίου σε περίπτωση σεισμού ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτάκτου ανάγκης.

Επιπλέον, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας του κτιρίου από πολίτες, προτάθηκε η συγκρότηση ομάδων ανά όροφο που θα είναι υπεύθυνοι για την εκκένωση του κτιρίου και την παροχή βοήθειας σε οποιονδήποτε συνάδελφο ή πολίτη βρίσκεται στο χώρο του κτιρίου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την συνεργασία σε αυτό τον τομέα και την τόσο σημαντική πληροφόρηση που παρείχε στους συναδέλφους μας.