ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Χατζάρας: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Χατζάρας: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Δεν χάνει την πίστη του για την εξάδα ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας.
Παρά την ήττα (2-1) από τον Θρασύβουλο ο Μακεδόνας τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις στο γήπεδό σου και θέλεις να πας στα μπαράζ για την άνοδο. Είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πιστέψαμε ότι θα πάρουμε το ματς. Ο Θρασύβουλος χωρίς ευκαιρίες μας άφησε πίσω στο σκορ και δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση.

Χωρίς ευκαιρίες προηγήθηκε, και παρά την ασφυκτική πίεση δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αφού μας γύρισε πλάτη. Ο ηττημένος πρέπει να βλέπει τα πράγματα όπως πρέπει να τα δει, αλλά ευτυχώς είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι για τα πλέι οφ. Εύχομαι το καλύτερο δυνατό στον Θρασύβουλο. Πρέπει να μαζέψουμε δύναμη, ώστε να μπούμε στα πλέι οφ, να μείνουμε στην εξάδα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα μπαράζ».
Ο Πάρης Μπακάλης τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Θρασύβουλο για τη σωτηρία του, αν και εμείς πικραθήκαμε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ φλύαροι ενώ στο δεύτερο μείναμε πίσω στο σκορ από μια αμφισβητούμενη φάση, που μας στοίχισε. Πιέσαμε για την ισοφάριση, χάσαμε ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Μένει ότι είμαστε στην εξάδα. Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα είμαστε ως το τέλος μέσα στον στόχο μας».