ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΡΕΥΝΑ: Η μαμα σου μπήκε στο facebook;

Όσο περνούν οι μήνες όλο και περισσότεροι ανοίγουν λογαριασμό στο μεγαλύτερο παγκοσμίως κοινωνικό δίκτυο, το Facebook...

Αυτό δεν αποτελεί όμως μόνο προνόμιο των νέων αφου όλο και περισσότεροι γονείς ανοίγουν λογαριασμό είτε για να "κατασκοπεύσουν" με την καλή έννοια τα παιδιά τους είτε για να μιλούν με τους δικούς τους φίλους!

Στο επόμενο infographic θα δείτε μερικές από τις συνήθειες των μαμάδων που έχουν Facebook, τι τους αρέσει να κάνουν και τι σχέση έχουν με τα παιδιά τους... διαδικτυακά! Η έρευνα που έγινε σε δείγμα περίπου 1000 μαμάδων έδειξε ότι περίπου οι μισές μαμάδες που έχουν λογαριασμό είναι "φίλοι" με τα παιδιά τους στο κοινωνικό δίκτυο!

Το 76% των μαμάδων είπε ότι οπωσδήποτε θα αποδεχόταν ένα "αίτημα φιλίας" από το παιδί του ενώ εκείνο με τη σειρά του θα αποδεχόταν μόνο σε ποσοστό 46%. Όπως είναι λογικό το 66% των παιδιών θα έκρυβε από τη μαμά του κάτι στο Facebook ενώ αντίστοιχα μόνο των 23% θα κατούσε κάτι μυστικό!

Τέλος το σύνολο των ερωτηθέντων απάντησε ότι θεωρεί επικίνδυνη την κίνηση κάποιων γονιών να φτιάχνουν προφίλ στα μωρά τους. Δείτε περισσότερα στοιχεία στο επόμενο infographic:

mediagate.gr