ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τι φοβάται περισσότερο η Madonna;

Φωτογραφία για Τι φοβάται περισσότερο η Madonna;
Είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη και έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν τη σταματά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, η Madonna αποκάλυψε στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair τον μεγαλύτερο φόβο της Η 53χρονη Βασίλισσα της Ποπ, που κοσμεί το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της έναν κρυφό της φόβο, που είναι ικανός να την τρομοκρατήσει: η απώλεια ελέγχου της ζωής της.

«Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι η άγνοια και η προκατάληψη. Ο κόσμος μπορεί να κάνει λάθος επιλογές ή να χάσει τον έλεγχο, γιατί είναι στενόμυαλος και βρίσκει καταφύγιο στις κοινωνικές συμβάσεις», είπε η Madonna.

Ωστόσο, θεωρεί ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αφού φοβάται και για την ίδια μήπως, λόγω άγνοιας, χάσει τον έλεγχο και δεν μπορέσει να διακρίνει τις πραγματικές διαστάσεις μιας κατάστασης, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει.

Γι’ αυτό προσπαθεί να είναι περισσότερο υπομονετική και ανεκτική και αυτό το οφείλει στα παιδιά της, όπως εξομολογήθηκε, τα οποία την έκαναν να προσαρμόζεται ευκολότερα σε ό,τι κι αν παρουσιαστεί.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ