ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

O Σαμαράς και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα

Το Δ.Ν.Τ και η ΝΟΥ ΔΟΥ ΤΟΥ !!!
O Αντώνης και το πάνθεον των σκαδάλων του ΠΑΣΟΚ! Με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει την χώρα - Οσα θα ήθελε να ξεχάσει, προκειμένου να συνεργαστεί με την υπεύθυνη ευρωπαϊκή δύναμη, που ονομάζεται ... ΠΑΣΟΚ!!!


Η πολιτική του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.) δεν έχει καμία απολύτως διαφοροποίηση με αυτήν της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, η οποία εδώ και καιρό στο μυαλό μου «έρχεται» ως Ν.Δ.(Τ).
Κι αρχίζω και εξηγούμαι:
Αρχικά, όταν ο Αντώνης Σαμαράς ανέλαβε την Προεδρεία της ΝΔ, είχε επιλέξει ως στόχο του, το «κόμμα του Μνημονίου», το ΠΑΣΟΚ και οι λόγοι του κατακεραύνωναν την πολιτική της ηγεσίας του, που είχε δεθεί στο άρμα του ΔΝΤ και εξαθλίωνε μέρα με τη μέρα τους Ελληνες.
Και πολύ καλά έκανε, μιας και το καταστροφικό δίδυμο, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους! Όπως θα κληθούν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!

Η ΝΔ όμως, του οραματιστή Κωνσταντίνου Καραμανλή, ως κόμμα, ιδρύθηκε με ένα σαφή προσανατολισμό, στον οποίο ήταν σταθερό διαχρονικά και δεν έκανε «πισωγυρίσματα»! Η ΝΔ ήταν ένα Ευρωπαϊκό κόμμα! Τουλάχιστον πριν αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς και μετατραπεί σε ένα κόμμα υποστήριξης των διεθνών τοκογλύφων που επιδιώκουν την διάλυση της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού ιδεώδους, κι επιστροφή στην Οικονομική Ενωση του … Άνθρακα & Χάλυβα, σε μια ελιτίστικη ένωση !!!
Ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ κινήθηκε μεταξύ του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και της «επάρατης ευρωπαϊκής ιδέας», εώς ότου επικρατήσουν οι «εκσυγχρονιστές» και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μονοκονδυλιά όσα έλεγε για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ!!!
Η ΝΔ, ήταν εξ αρχής ένα κόμμα της «Ευρώπης των λαών» και σαφώς όχι της «Ευρώπης των Τραπεζιτών», των «bangsters» και των απατεώνων που κερδοσκοπούν επί 200 χρόνια σε βάρος της πατρίδας μας! Αν ζούσε σήμερα ο ιδρυτής της ΝΔ, είναι βέβαιο ότι θα απέσυρε την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στην Ευρωβουλή από τον σχηματισμό της πτέρυγας που συμμετέχει το CDU της Μέρκελ! Και θα το είχε κάνει πριν δύο χρόνια!
Η ΝΔ του Καραμανλή, ήταν υπέρ της δημιουργίας μιας πολιτισμικής ένωσης κρατών!
Από τότε, πέρασαν από τη ΝΔ αρκετοί αρχηγοί και ακόμη πιο πολλοί … «δελφίνοι» αλλά φαίνεται ότι με την έλευση Σαμαρά στην Αρχηγία, η ΝΔ έχασε τον προσανατολισμό της!
Κανένας αρχηγός της ΝΔ -πλην του Σαμαρά- δεν δέχτηκε όσα «περίεργα» περί πολιτικής και «ανώμαλα» περί οικονομίας, ευαγγελίζεται εδώ και καιρό το ΠΑΣΟΚ και οι απανταχού δήθεν «Σοσιαλιστές» που διαβιούν ζωή μαχαραγιάδων και Βασιλέων εις βάρος των λαών τους!!!
Ο πρώτος, δεξιός αρχηγός κόμματος, που διεκδικεί επάξια, την παγκόσμια πρωτιά, να συμφωνεί με προτάσεις, μέτρα και πολιτικές που χάραξαν τέτοιοι σοσιαλιστές, είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο οποίος μετέτρεψε τη ΝΔ από ένα «ευρωπαϊκό-λαϊκό κόμμα» σε ένα «κάθετο κόμμα του Μνημονίου των Τραπεζιτών»!
Και εξηγούμαι, γιατί αυτήν την πτυχή δεν την έχει ακουμπήσει κανείς ακόμη:
O κύριος διαχειριστής και ένας από τους εμπνευστές της δημιουργίας του μνημονίου και της εισόδου του ΔΝΤ ως χρηματοδότη στα ελληνικά δάνεια, ήταν ο Στρος Καν!
Ο σοσιαλιστής με το μακρύ χέρι και τα φλογερά πάθη!
Η Μέρκελ, ως «αδελφό κόμμα της ΝΔ», απλά έψαχνε έναν τρόπο να βάλει χέρι στον ιδιωτικό τομέα της Ελλάδας, μιας και απαγορευόταν από την καταστατική συνθήκη της Ρώμης! Κι έψαχνε έναν τρόπο, κατ εντολήν των «νέο-ναζιστών» αφεντικών της, που τα πρωινά κατοικούν σε οίκους αξιολόγησης όπως ο αμαρτωλός Οίκος «Μoody’s», και τα απογεύματα μετακομίζουν στα «ιερατεία της διεθνούς τοκογλυφίας», όπως η Goldman Sachs!
Εταιρίες για τις οποίες, η συντακτική μας ομάδα, ετοιμάζει καταιγίδα αποκαλύψεων!
Θα αποκαλύψουμε σύντομα, πως η πρόταση της Goldman Sachs, που ήθελε να προστατεύει την συμφωνία της με την Ελλάδα, για να λαμβάνει ετησίως 300εκ. ευρώ ως το 2039, έκανε την Μέκελ να δεχτεί την ιδέα της συμμετοχής του ΔΝΤ στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος, που δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά η το θεμέλιο της οικονομικής μας καταστροφής, με την υπογραφή κιόλας, της Εθνικής Τράπεζας! ΄
Ο «εμπνευστής» του σχεδίου «εισβολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα», ο Ντομινίκ Στρος Καν βρήκε αρχικά αρκετό πρόσφορο έδαφος, σε αρκετά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που την εποχή αυτή έβλεπαν τον έναν μετά τον άλλο … «Σοσιαλιστή Επαναστάτη» σε Αφρική και Ασία, να εγκαταλείπει την χώρα του με … ελικόπτερο!!! Για όσους έχουν ξεχάσει μια μικρή λεπτομέρεια, Πρόεδρος της ομάδας αυτής, Διεθνώς, είναι, ο Γιωργάκης Παπανδρέου!
Ο Στρος Καν, είχε διπλό όφελος από την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Πρώτον, θα έβαζε το «απεχθές και αποκρουστικό» ΔΝΤ στα σαλόνια της Ευρώπης, κάτι για το οποίο πολλοί είχαν προσπαθήσει αλλά απέτυχαν! Αρα αναβάθμιζε το κύρος του οργανισμού διεθνώς και
Δεύτερον, θα αποτελούσε ένα καλό βατήρα για την μετέπειτα πολιτική του φιλοδοξία για την Γαλλική Προεδρεία, κάτι που όμως σταμάτησε στο σαλόνι του «Σοφιτέλ», γιατί μια … άλλη εταιρία, που βρίσκεται πάντα απέναντι στη Moody’s, γνώριζε πολύ περισσότερα απ όσα … έπρεπε! (Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που θα μας απασχολήσει στο εγγύς ,μέλλον).
Τεχνοκρατικά, νομοτεχνικά και οικονομικά, η συμμετοχή του ΔΝΤ ως ιδέα είναι δική του και είναι πλέον γεγονός ότι συμφώνησε «στα κρυφά» και ο ΓΑΠ, που και να ήθελε δηλαδή, δεν θα μπορούσε να διαφωνήσει, στον «μαύρο-ταμία» του Σοσιαλιστικού κινήματος , Ντομινίκ Στρος Καν!
Γι αυτό και το ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα στην Ε.Ε. δεν έφερε ούτε την παραμικρή αντίσταση, σε κανένα επίπεδο, όταν ένας «Αμερικανόφερτος οργανισμός», το ΔΝΤ, εισέβαλε στην Ευρώπη, όχι από την πίσω πόρτα όπως περίμεναν πολλοί, αλλά εν «χορδαίς και οργάνοις» , από την μεγάλη πύλη του Στρασβούργου!!!
Με πολύ αριστουργηματικό –πολιτικά- τρόπο, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, «φόρτωσαν» στην Νεοφιλελεύθερη Μέρκελ, την συμμετοχή του ΔΝΤ στον μηχανισμό, μιας και τέτοιου είδους πράγματα, όπως η λήψη αντιλαϊκών δημοσιονομικών μέτρων δεν ταιριάζει στην … φιλοσοφία τους!!!
Ετσι, έκαναν και οι δυο πλευρές την δουλειά τους! Εγιναν κάτι ως … αντισυμβαλλόμενοι!
Πως είναι δυνατόν άραγε, ένας ΑρχιΣοσιαλιστής που ήθελε να σώσει την Γαλλία, … με «σοσιαλιστικές πολιτικές», να προτείνει και να εφαρμόζει σε μια χώρα –μέλος της Ε.Ε., στην Ελλάδα εν προκειμένω, τόσο αντιλαϊκά, βάρβαρα, και ανήθικα μέτρα που στο άκουσμά τους και μόνο, θα τρίζουν τα κόκαλα των εμπνευστών του Σοσιαλισμού;
Αυτό δεν το σχολίασε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ!!!
Το χειρότερο είναι, ότι ενώ πρόσκειται για ένα σχέδιο έμπνευσης και εφαρμογής από τον «Σοσιαλίσταρο» Στρος Καν, στην Ελλάδα, γίνεται δεκτό από τον «κληρονόμο» του κόμματος του Κ.Καραμανλή, που αν ζούσε σήμερα, θα έστελνε τον Σαμαρά πίσω στο Χάρβαρντ να ξαναμάθει οικονομία και διεθνείς σχέσεις!
Διότι, όταν ο Σαμαράς κατακεραύνωνε το Μνημόνιο 1, και την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να εκτινάσσει την δημοτικότητα της ΝΔ. Και αίφνης, λες και τον τσίμπησε μύγα, έκανε … κυβίστηση (κοινώς κολοτούμπα) και ξεκίνησε σταδιακά, να υποστηρίζει αρχικά το Μνημόνιο και κατόπιν να το εξυμνεί ως το «εργαλείο» που θα μας σώσει!!!
Αποκάλεσα το κόμμα του «κάθετο κόμμα του Μνημονίου», γιατί ενώ αρχικά ζητούσε την κατάργηση του μνημονίου 1, τελικά κατέληξε να διαγράφει πάνω από 40 βουλευτές του που δεν … ψήφισαν το μνημόνιο 2!!!
Ετσι, για να δικαιολογήσει την απίστευτη αυτή πολιτική κολοτούμπα, ο ίδιος λέει σήμερα, ότι ήταν «κατά του μνημονίου 1 και υπέρ του μνημονίου 2»! Δηλαδή, σα να λέμε, ότι είναι κατά του αλκοολισμού, αλλά βρήκε έναν μεθυσμένο στο δρόμο και για να ξεμεθύσει τον πότισε με … αλκοόλ!!!
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου του όμως στο Επικρατείας, είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, που ήταν ΥΠΕΡ του μνημονίου 1 και κατά του μνημονίου 2!!!
Συνεπώς, οι δυο κύριες συνιστώσες της ΝΔ καλύπτουν πολιτικά τόσο το μνημόνιο 1 όσο και το μνημόνιο 2! Κάθετα δηλαδή!
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, η ΝΔ παραμένει ένα «δεξιό και νεοφιλελεύθερο κόμμα»!
Από πού κι ως που ο Αντώνης Σαμαράς, μπορεί και δέχεται, πολιτικά, τόσο άκρατο κρατικό παρεμβατισμό στην
- Παιδεία
- Υγεία
- Εργασιακά
- Επενδύσεις
- Συνταξιοδοτικό
- Τραπεζικό

Το πρόγραμμα του κόμματός του, επιδιώκει την φιλελευθεροποίηση της πραγματικής αγοράς από τη μια, και ταυτόχρονα, ο ίδιος ζητά την κρατικοποίηση σχεδόν των πάντων;
Εκτός κι αν σκοπεύει να κρατικοποιήσει τα πάντα για να τα πουλήσει μετά στους Τραπεζίτες για ένα κομμάτι ψωμί!
Εχει διαβάσει ο Αντώνης Σαμαράς ποτέ το πρόγραμμα του κόμματος του;
Πως είναι δυνατόν να λέει ότι «είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα» και να συμφωνεί με ένα Σοσιαλιστικής έμπνευσης μνημόνιο, που διαλύει την επιχειρηματικότητα με φόρους και δασμούς ; Ένα σχέδιο για το οποίο δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνας και το επέβαλαν με το ζόρι!
Πως είναι δυνατόν να αποκαλείται «λαϊκή δεξιά», ένα κόμμα που συμφωνεί με το μνημόνιο 2 , που στην ουσία εξοντώνει την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας, δηλαδή την μεσαία τάξη και δημιουργεί καθημερινά 2.000 ανέργους;
Γιατί ο Σαμαράς, δεν δέχτηκε ούτε μία στιγμή να σχολιάσει τις δηλώσεις της Λαγκάρντ, ενώ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον πλανήτη, οι πάντες την κατακεραύνωσαν;
Ποιο αόρατο χέρι πότισε «το νερό της λήθης» στον Αντώνη Σαμαρά, και ξέχασε ότι όταν ήταν ευρωβουλευτής, ήταν ο μόνος που τα έβαλε με τον πανίσχυρο ευρωπαίο επίτροπο, -τότε- τον Μπαρνιέ, όταν προσπάθησε να επεισέλθει στα οικονομικά και στα πολιτικά της χώρας; Ξέχασε άραγε, πόσα μπράβο είχε πάρει από εμάς, γιατί όρθωσε ανάστημα στην Επιτροπή Προϋπολογισμού, κάνοντας τον Τραπεζολάγνο Μισέλ Μπαρνιέ να κάνει πίσω;
Ποιο αόρατο μακρύ χέρι , έριξε «σφαλιάρα» στον Αντώνη Σαμαρά και ξέχασε όλα όσα κατηγορούσε το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ και σήμερα έχει ήδη συγκυβερνήσει μαζί του, υπό έναν πρωθυπουργό «αντιπρόσωπο» του Τραπεζικού Συστήματος, τοποθετώντας σε μια κυβέρνηση μαριονέτα, τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του;
Γιατί στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ που ως «σαράκι» κατατρώγει τον επί 35 χρόνια Νο #1 αντίπαλό του, το ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα «συνεταιρίζεται» με τον «σοσιαλιστή των Ολυμπιακών Αγώνων», Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο τον κατηγορούσε επί τόσα χρόνια;
Ποια Εθνική Ανάγκη τον οδηγεί να ξεχάσει τα παρακάτω και να μεταβληθεί από πολέμιος του «σάπιου ΠΑΣΟΚ» σε συνεταιράκι του;
Του θυμίζουμε λοιπόν ότι αυτοί με τους οποίους έκανε πρόβα συγκυβέρνησης , οδήγησαν τη χώρα ως εδώ με την πολιτική τους! Και μέσα σε αυτούς ήταν πάντα ο Βενιζέλος σε υπουργικά πόστα κρισιμότατα.
Ας θυμηθούμε λοιπόν μαζί με τον Αντώνη τον … «αγωνιστή και ηγέτη της λαϊκής δεξιάς» ορισμένα highlights του ΠΑΣΟΚ και μόλις τελειώσει η λίστα θα του υποβάλουμε μερικά ερωτήματα:
- - Τον Αθανάσιο Πόπωτα τον θυμάται ο Αντώνης ή μήπως μπερδεύεται με το σήριαλ, «το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1 και νομίζει ότι ο Πόπωτας είναι ο δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου ; Του θυμίζω λοιπόν ότι πρόκειται για τον εκδότη φιλοπασοκικών εφημερίδων, εκ των οποίων όλες αποδείχτηκαν βραχύβιες, τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για κατάχρηση 57 εκατομ. δρχ. από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος! Όπως καταλάβατε, πήγα πολύ πίσω και δεν μιλάω προφανώς για τον … Χάρη Ρόμα!
- To «Σκάνδαλο καλαμποκιού» και τους Αθανασόπουλους που βάφτιζαν τα καλαμπόκια Ελληνικά με τεράστια κέρδη για τους «Πασοκάνθρωπους» το θυμάται ο Αντώνης, ή μήπως τότε ήταν μικρός και η μνήμη του δεν τον βοηθά;
- To Σκάνδαλο των 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους, τις θυμάται ο Αντώνης;
- Θυμάται άραγε το σκάνδαλο της αγροτικής ασφαλιστικής εταιρείας, με τα κέρδη του οποίου, το ΠΑΣΟΚ εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του στερώντας στη ΝΔ την ικανότητα να κυβερνήσει; Ετσι έλεγαν τότε οι νεοδημοκράτες!!!
-To σκάνδαλο της κρατικής ΠΡΟΜΕΤ με τις υπερτμολογίσεις στους καφέδες και τα «τα σάπια ξύλα» με τις κομπίνες εισαγωγών ξυλείας;
- To πράσινο σκάνδαλο της ΑΓΡΕΞ με μια σειρά από κομπίνες και υπεξαιρέσεις αποκαλύφθηκαν και στις «Αγροτικές Εξαγωγές» ;
- Τον Αριστείδη Χρήστου της Εθνικής Τράπεζας που καταχράστηκε 147 εκατομμύρια δρχ. υπόθεση στην οποία εμπλέκονταν και η πρώην γραμματέας του Μένιου Κουτσόγιωργα.;
- Τα μεγάλα σκάνδαλα της ΠΥΡΚΑΛ που από τη μια αγόραζε άχρηστα ναυπηγεία και από την άλλη πουλούσε μισοτιμής οβίδες στο Ιράκ και διπλάσια τιμή στον Ελληνικό Στρατό;
- Τον Μιχάλη Σταματελάτο της Λαϊκής Ιονικής τράπεζας που υπεξαίρεσε 230 εκατομμύρια δρχ. και χρόνια έλεγε η ΝΔ ότι τμήμα του ποσού δόθηκε για τις προεκλογικές ανάγκες υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;
- Το «Σκάνδαλο Κοσκωτά»: που ήταν το σχέδιο για την οικονομική επικράτηση «νέων τζακιών» προσαρμοσμένων στις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ;
- Το Σκάνδαλο της ΕΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) όταν ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, παραιτούμενος, υπέβαλλε δύο μηνυτήριες αναφορές που έστειλαν στον Κορυδαλλό τον πρώην πρόεδρο της ΕΒΟ, Σταμάτη Καμπάνη και τη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για μίζες δισεκατομμυρίων μέσω εταιρειών φαντασμάτων όπου πάλι περιέργως εμπλέκεται και εδώ ο Μένιος Κουτσόγιωργας.
- Τους σύγχρονους «νταβατζήδες του «κινήματος» που παρέδωσαν τη σκυτάλη σε πανίσχυρους εκδότες που εκβιάζουν κυβερνήσεις και χειραγωγούν την κοινή γνώμη με παραπληροφόρηση και σκανδαλοθηρία.
- Την καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών;
- Τις αγορές του αιώνα που στην ουσία ήταν οι … μίζες του αιώνα;
- To Έγκλημα χρηματιστηρίου, την μητέρα όλων των Σοσιαλιστικών σκανδάλων με την άγρια λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών;-
- Τα όσα έλεγε η ΝΔ για τους Μανίκα – Νεονάκη;
- Tη Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.
- Για την εκποίηση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος επί Σημίτη;
- Εθνικό Κτηματολόγιο όπου «εξαφανίστηκαν» αμέτρητα δις και δεν κατάφερε η χώρα να αποκτήσει … Κτηματολόγιο;
- Την Δημιουργική λογιστική Σημίτη και κάποια εταιρία ονόματι … goldman sachs που συναλλασσόταν μόνο με σοσιαλιστές υπουργούς οικονομίας;
- Την Εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ;
- Την «υπόθεση Στέγκου» ή το «σκάνδαλο Πάχτα» και την (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρ. Πάχτα, και των εννέα εμπλεκόμενων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ;
- Τις προμήθειες στα νοσοκομεία, με τις εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.
- Για τα σκάνδαλα της Ολυμπιακής Αεροπορίας, θυμάται τίποτα;
- Την προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους από κάποιο κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ;
- Την δίωξη για τέσσερα κακουργήματα κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ);
- Το «Ληστρικό πασοκικό» σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ όπως έλεγαν τότε;
- -Tο πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες που δομήθηκε πάνω σε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ` αυτό "παίχτηκαν" 18 swaps. Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ; H μήπως κάνουμε κάποιο λάθος ;
- Τον Μισέλ Ζοσεράν, που ως πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε το 2003 για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού; Τα θυμάται αυτά ο Αντώνης ή ήταν στις Βρυξέλλες τότε και δεν τα άκουσε ποτέ;
- To σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ όπου το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S.A. με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Έλεγαν τότε οι νεοδημοκράτες!
- Οι αμαρτωλές και ταυτόχρονα «ιερές» μπίζνες Πασόκ με τη Μονή Τοπλού;
- Η πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» έναντι του «ασήμαντου» ποσού των 11 εκατ. €, όταν τον Ιούνιο του 2004, έξι μήνες;
- Τα άρματα μάχης «Λέοπαρντ» τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη αγόρασε επτά φορές ακριβότερα απ` ότι η Τουρκία ;
- Τα προβληματικά γερμανικά υποβρύχια κόστους σε τιμή πενταπλάσια του πραγματικού κόστους που αγόρασε το ΠΑΣΟΚ;
- To τεράστιο «σκάνδαλο της Siemens» ;
- To ένα εκατομμύριο της υπόθεσης Τσουκάτου;
- Την καθύβριση δικαστών που μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής από το ΠΑΣΟΚ; Ειδικά σήμερα που στο Επικρατείας είναι ο κ.Αθανασίου, μήπως θα μπορέσει να ξεχάσει όλα όσα έκανε το ΠΑΣΟΚ στους δικαστές και θα συγκυβερνήσει με αυτούς που έβριζαν και απειλούσαν όλους τους κυρίους Αθανασίου; Τα ξέχασε ο Αντώνης Σαμαράς αυτά;
- Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, όπως έλεγε επί χρόνια η ΝΔ; Μήπως θυμάται πως έλεγαν τον τότε υπουργό Πολιτισμού; Ευάγγελο Βενιζέλο τον έλεγαν αν δεν θυμάται! Αυτό που σήμερα τον χαρακτηρίζει ως «ευρωπαϊκή δύναμη ευθύνης»!!!
Αλλά πέραν των οικονομικών σκανδάλων, που μπορεί να μην τα θυμάται, ως … οικονομολόγος που είναι, μήπως ξέχασε και τα Εθνικά Σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ; Για να του θυμίσουμε λοιπόν μερικά από αυτά, τα εξίσου ασυναγώνιστα highlights των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ:
- Την αξέχαστη νύχτα των Ιμίων και το «ευ χαριστώ τους Αμερικάνους» όπου ο Σημίτης έκανε το Αιγαίο μια απέραντη γκρίζα ζώνη, την θυμάται σίγουρα ο τελευταίος Αντιπρόεδρος των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Τόσους μήνες συγκυβερνούσανε, γιατί δεν τον ρωτάει πως πήρε τη σημαία ο … αέρας!!!
- Την σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 και το διεθνές ρεζιλίκι;
- Την συναίνεση Σημίτη – Παπανδρέου στον βομβαρδισμό της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου, μιας ευρωπαϊκής χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη γειτονιά μας ;
- Τα TOR-M1 όπου πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές, και φυσικά μίζες ;
- Την στυγνή παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους;
- Τον Τόμπρα, τον «Εθνικό μας κοριό» με τις παρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στα σκοτεινά υπόγεια του ΟΤΕ και της ΚΥΠ;
- To ξεπούλημα των αεροδιαδρόμων στους Τούρκους;
- Τα πετρέλαια του Μπάμπουρα στη Θάσο;
- Την περίπτωση της Ζουράφας;
- Την εγκατάλειψη των νησιών του Αιγαίου στο έλεος της Τουρκίας;
- Την 17Ν και το ΠΑΚ;
- To Εξπρές ΣΑΜΙΝΑ και τα όσα έλεγαν για τον τότε υπουργό χρήστο Παπουτσή;
- Την αυτοκτονία Σφηνιά;
- Τον Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που κατέστρεψε ο ΓΑΠ;
- Τα κατορθώματα του ΓΑΠ ως υπ.εξ ;
- Τον «αρχιερέα της διαπλοκής» Κώστα Σημίτη, όπως τον είχε αποκαλέσει επίσημα μέσα στη Βουλή ο προκάτοχός του;
Είμαι σίγουρος ότι στον κατάλογο αυτό, ο καθένας σας θα συμπληρώσει κι από ένα σκάνδαλο ακόμη, γιατί είναι πραγματικά ατελείωτος!!!
Η ΝΔ όμως, πολιτεύτηκε επί 30 χρόνια με αυτά τα σκάνδαλα! Μπόλιασε τον κόσμο με αυτά! Και τώρα ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να κυβερνήσει με όλους αυτούς;
Πως μπορεί όμως ο «ηγέτης της λαϊκής δεξιάς», όπως αποκαλούν τον Αντώνη Σαμαρά οι θαυμαστές του στο FaceBook, να τα έχει ξεχάσει όλα αυτά;
Με το ΠΑΣΟΚ «συνοδηγό» θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;
Με συνοδοιπόρο ένα κόμμα που όπου και να το ακουμπήσεις … λερώνεσαι και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε μονοψήφιο ποσοστό;
Ποια είναι αυτή η -τάχα μου- «εθνική ανάγκη» που κάνει έναν αρχηγό κόμματος να είναι αντάμα με κλέφτες, λωποδύτες, απατεώνες, αρχιερείς της διαπλοκής, Εθνικούς μειοδότες; Διότι όλα όσα ανέφερα, τα έλεγε επί 30 χρόνια, η ΝΔ! Και πολιτευόταν με αυτά! Και ζητούσε την καταδίκη του ΠΑΣΟΚ!
Εθνική ανάγκη ήταν να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία Αντώνη Σαμαρά! Κι εσύ, απλά, το ξαναφέρνεις πίσω στην εξουσία με το ζόρι, και παρά την αντίθετη εντολή του Ελληνικού λαού!
Και ο μοναδικός λόγος που σήμερα, «αγκαλιάζεις» το ΠΑΣΟΚ που έβριζες μέχρι χτες, γράφεται με τρία γράμματα :
Δ-Ν-Τ !

Το ΔΝΤ και οι νεοναζί της Μέρκελ, σε οδήγησαν στην απόφαση αυτή!

Γι αυτό λοιπόν σήμερα, βλέπεις αυτό το πρωτοσέλιδο με τίτλο

Ν-Δ-Τ

Νεοδημοκρατικό Διεθνές Ταμείο ...

Εκεί κατατάσσει σήμερα ο Ελληνας τη ΝΔ που αντί να συσπειρώνει τις υγειίς δυνάμεις της χώρας, αγκαλιάζει ότι πιο σάπιο, ότι πιο σαθρό , ότι πιο Τραπεζιτικό γέννησε ποτέ αυτό το εθνος!!!


Γιώργος Αδαλής/aegeantimes