ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

«Κόκκινος» πυρετός στο Twitter


«Κόκκινο» βάφτηκε χθες το βράδυ το Twitter, μετά την απίστευτη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους επώνυμους να έχουν τρελαθεί από τη χαρά τους, τουιτάροντας… ασταμάτητα!

Η Ζέτα Δούκα έγραψε: «Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό!!! Μεγάλη ομάδα!!! Μπράβοοοοοοο». Η Τζένη Μπαλατσινού πόσταρε: «Ναι!!!Πιστεύω στα θαύματα!!! Όλοι να πιστέψουμε!!! Όλοι!!!». Ο Μύρωνας Στρατής ανέβασε στον λογαριασμό του το εξής: «Θρυλάραααααα! Ναι ρε γμτ!!!».


Σε ρυθμούς… Ολυμπιακού και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία πόσταρε: «Ένα από τα πιο ωραία συναισθήματα! Μπράβο στον Ολυμπιακό, απλά λίγο! Απέδειξε σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να το πιστέψεις! Έχω ανατριχιάσει!». Η Έλλη Κοκκίνου πόσταρε: «Πολύ χαίρομαι που μια ελληνική ομάδα κέρδισε στο Final four!!! Μπράβο τους!».

Εκστασιασμένος και ο Σάκης Ρουβάς: «We can make it Greece, can make it, Olympiakos just made it…!!! Amazing, beautiful, what a spirit, BRAVO…!!!» «Γεια σου ρε Ολυμπιακάρα» πόσταρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τη Μαίρη Συνατσάκη να γράφει: «Γιούχουυυυυυ!!! Ακόμη ανατριχίλα!».

«Μπράβο σας ρε παιδιά…!» ήταν το μήνυμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος πόσταρε: «Μπράβο σε σας που δεν είστε γάβροι και λέτε μπράβο στο Θρύλο!».

Τέλος, η Έλενα Παπαβασιλείου πόσταρε: «Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης!!! Ολυμπιακές, μπράβο! Ελληνάρες στον τέλος πάντα τα καταφέρνουμε….».

Πηγή: Star
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά