ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έτοιμη η Π.Ε. Πιερίας για την εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 17ης Ιουνίου 2012.
Χωρίς κανένα πρόβλημα έγινε ο απαραίτητος έλεγχος από το τμήμα Πληροφορικής του συστήματος ηλεκτρονικής καταχώρησης και αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων που θα εκτελείται από το μηχανογραφημένο σύστημα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και θα υποστηρίζεται από εκλογικά συνεργεία που απαρτίζουν υπάλληλοι της Π.Ε. Πιερίας, ενώ ελέγχθηκαν και οι τηλεφωνικές γραμμές για την εξυπηρέτηση τόσο των εκπρόσωπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όσο και των εκπρόσωπων των πολιτικών κομμάτων.


Έτοιμος είναι και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον 4ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τους δημοσιογράφους, προκειμένου να αναμεταδίδουν τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά άμεσα τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για τους εκπρόσωπους των διαφόρων ΜΜΕ για την έγκαιρη ενημέρωση των αποτελεσμάτων.

Χθες η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, ενημερώθηκε από τη Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Πιερίας, για όλες τις διοικητικές λεπτομέρειες της διαδικασίας και επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας των εκλογικών συνεργείων.

Άλλωστε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συμμετείχε στη διαδικασία της προετοιμασίας του απαιτούμενου υλικού για τα εκλογικά τμήματα και ευχήθηκε καλή δύναμη και κουράγιο στους εργαζομένους για το βράδυ των εκλογών.

Η Σοφία Μαυρίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε επίπεδο μετάδοσης των αποτελεσμάτων που διαπίστωσε στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και διαβεβαίωσε για την άρια λειτουργία των εκλογικών συνεργείων της υπηρεσίας.

Για την ενημέρωση των πολιτών στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας: www.pieria. pkm.gov.gr και στην κατηγορία Νέα-Ανακοινώσεις αναρτώνται οι λίστες με τα Εκλογικά Τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθώς και οι λίστες με τα Εκλογικά Τμήματα των Ετεροδημοτών Ν. Πιερίας.