ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Από την 1η Ιουλίου Μειώσεις τιμολογίου στα κόμιστρα του ραδιοταξί Κατερίνης



Σε μειώσεις τιμολογίου προχωρά από την 1η Ιουλίου ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης "Eurotaxi", αφουγκραζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διαβιούν οι συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, τα οχήματα που δρομολογούνται για να καλύψουν κλήση του ραδιοδικτίου από 1η Ιουλίου 2012 δεν θα προβαίνουν στην είσπραξη του επικόμιστρου αξίας 1.90 ευρώ, παρά μόνο στην αξία της διαδρομής. Για παράδειγμα, το κόστος της ελάχιστης διαδρομής από 5,30 ευρώ μειώνεται στα 3,40 ευρώ, μία μείωση ουσιαστικά της τάξης του 36%.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, με στόχο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ., να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην τοπική κοινωνία.



Τέλος, ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης ενημερώνει το κοινό της πόλης μας ότι σύμφωνα με το Ν. 4070/12 θα πρέπει το ταξίμετρο να τίθεται σε λειτουργία από το σημείο επιβίβασης του πελάτη πλην των περιπτώσεων που δρομολογείται εκτός διοικητικών ορίων όπου τίθεται σε λειτουργία στα όρια της περιμετρικής ζώνης.