ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΥΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ , ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ (αλφαβητική γραμματοσειρά παραληπτών κατά κόμμα):
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , ΚΚΕ.  
17-6-2012
Αγαπητοί , επικεφαλής , υποψήφιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και επίσημα όργανα , του κόμματός σας , όπως σας ενημέρωσα με την εδώ συνημμένη από 31-5-2012 επιστολή/e-mail μου , η αρχική μου καταγγελία 24-3-2011 κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας , για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου,  μετά την προκαταρκτική εξέταση (κατάθεσή μου 2-8-2011) διαβιβάστηκε από Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατ’ άρθρο 86 Συντάγματος και κατ΄άρθρο 1 παρ. 1 Ν 3126/2003 με αριθμό εξερχομένου 150017/30-12-2011 προς Εισαγγελέα ΑρείουΠάγου.
Στη συνέχεια ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή με αριθμό πρωτοκόλλου εξερχομένου 78/24-1-2012. Στη Βουλή ανακοινώθηκε η ύπαρξη της δικογραφίας στις 14-2-2012 , αλλά δεν υπήρξαν οι 30 υπογραφές που θα στήριζαν την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης , οπότε το θέμα παραμένει ανοιχτό για τη Βουλή που θα προκύψει μετά τις εκλογές τις σημερινές εκλογές (17-6-2012).
Ζητώ να θέσετε ως πρώτο ζήτημα για την στοιχειωδώς δημοκρατική λειτουργία της νέας Βουλής , την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών ως εγγενώς παρανόμου , αντισυνταγματικού και αντικείμενου στα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.
Ακολούθως και πριν την ανακοίνωση στη νέα Βουλή των μηνύσεων κατά πολιτικών προσώπων , και οπωσδήποτε των μηνύσεων για την σε βαθμό εσχάτης προδοσίας με ταυτόχρονη δόλια παραπλάνηση , εις βάρος του λαού και της χώρας , παρακαλώ να ενεργήσετε τα δέοντα , για την διασφάλιση της δυνατότητας σε κάθε Έλληνα πολίτη , να ανεύρει και να καταθέσει στην δικαιοσύνη στην χώρα μας και διεθνώς αν χρειαστεί , στοιχεία με πλήρη (νομική/τεχνική/οικονομική) υποστήριξη των κρατικών υπηρεσιών ακόμα και αν αυτή η ανεύρεση στοιχείων απαιτεί έρευνα στο εξωτερικό , ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με τον λογιστικό έλεγχο του καταγγελλόμενου ως επαχθούς και απεχθούς χρέους σε συνδυασμό με τις καταγγελλόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Επίσης ζητώ να διασφαλιστεί η απόλυτη διαφάνεια και δημοσιότητα των σχετικών δικαστικών διαδικασιών , από την αρχή τους μέχρι την περαίωσή τους και ασφαλώς η απόλυτη θεσμική και ουσιαστική ανεξαρτησία των δικαιϊκών λειτουργών της οποιασδήποτε σχετικής δικαστικής διεργασίας.
Είναι ευνόητο ότι η Εισαγγελική αναγνώριση της κατ΄αρχήν βασιμότητας των από πλευράς των μηνυτών καταγγελλομένων μεγεθών (δεδομένης της Εισαγγελικής απόρριψης , “καλώς ή κακώς” , άλλων ταυτοσήμων μηνύσεων/καταγγελιών) , προσδιορίζει τόσο την σοβαρότητα της ανάγκης αντιμετώπισης της παρούσας επιστολής από πλευράς σας , όσο και την με βάση αυτή την δικαστική διερεύνηση εναρμόνιση των σχετικά με τα μνημόνια/μεσοπρόθεσμα/δανειακή σύμβαση ενεργειών σας στη νέα Βουλή .
Γεώργιος Γρυμπογιάννης
Παλαμά 15  , 14576 , Διόνυσος
Τηλ. 2108150347 , 6932414124

από: Γεώργιος Γρυμπογιάννης george.griboyiannis@gmail.com 
προς: aneksartitoi.ellines.blog@gmail.com,
 info@dimokratikiaristera.gr,
 info@syn.gr,
 mailbox@kke.gr
κοιν.: Χριστίνα Σαλεμή, Δημήτριος Αντωνίου, Ίδρυμα Μαραγκοπούλου, Olga Yeritsidou

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1yGmTUjCd