ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μια λωρίδα κυκλοφορίας σήμερα στα Τέμπη

Στις συνήθεις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Κοιλάδα των Τεμπών, στο ρεύμα προς Αθήνα και...στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προχωρά σήμερα Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, προκειμένου να διευκολύνει την επιστροφή των εκδρομέων.
Συγκεκριμένα, αύριο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσ/νίκης, από Αιγάνη έως Τέμπη και από 4 μ.μ. ως 11 μ.μ. οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας γίνονται μία στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, ενώ και πάλι όλη η δύναμη της Τροχαίας θα είναι επί ποδός.
Ακόμη αποφασίστηκε να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση, ερυθροί κώνοι ή πλαστικά στηθαία κάτω από τη γέφυρα Μεσαγγάλων, ώστε τα οχήματα που προέρχονται από τα παράλια των Μεσαγγάλων με προορισμό τη Λάρισα, περνώντας τη γέφυρα να κατευθύνονται υποχρεωτικά μόνο δεξιά προς τον κόμβο Αιγάνης, για είσοδο στο ρεύμα προς Λάρισα.

Από τον κόμβο Αιγάνης θα εισέρχονται μόνο τα οχήματα που κατευθύνονται προς τα παράλια του Δήμου Κάτω Ολύμπου (Μεσάγγαλα- Καστρί Λουτρό), τα οποία θα εκτρέπονται αριστερά κάτω από την υπόγεια διάβαση της γέφυρας Μεσαγγάλων. Από της το ποθετήσεως των σχετικών πινακίδων σήμανσης, κώνων και λοιπών μέσων οδικής σήμανσης καθώς και τις υποδείξεις των τροχονόμων, οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».