ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Πολύ κοντά σε Αλέκο Βοσνιάδη



Εποχή Αλέκου Βοσνιάδη ξημερώνει για την ομάδα της Κατερίνης!
Ο καταξιωμένος τεχνικός, που άφησε την «σφραγίδα» του για μια τριετία στην Αναγέννηση Επανομής (πανηγύρισε πέρυσι την άνοδο από την FL2, ενώ φέτος εξασφάλισε τη σωτηρία δέκα στροφές πριν το τέλος, κερδίζοντας μάλιστα δυο φορές τη νέα του ομάδα!), συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο και θα αποτελέσει το διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα ο Βοσνιάδης μετέβη στην Πιερία, για να παρακολουθήσει το φιλικό των μελανόλευκων με τον Ηρακλή, συνοδεία του μόνιμου συνεργάτη του, Κώστα Βελιτσέλου.


Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που φερόταν να απασχολεί αυτό το διάστημα μεταξύ άλλων τη Δόξα Δράμας, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Φωκικό, στο παρελθόν εργάστηκε ακόμα με επιτυχία σε Εορδαϊκό, Θερμαϊκό Θέρμης, Πολύκαστρο, Ορφέα Σουρωτής και Αχιλλέα Τριανδρίας, ενώ θεωρείται... μετρ στο «χτίσιμο» ανταγωνιστικών ομάδων με χαμηλό μπάτζετ.

Εκτός από την έλευση του Βελιτσέλου, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν παραμείνει ως γυμναστής ο Τάσος Ιωαννίδης, ή ο έμπειρος τεχνικός προτιμήσει ξανά το γνώριμό του, Κώστα Θωμαϊδη.