ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

5.306 νέοι συμβασιούχοι σε δήμους, μουσεία, νοσοκομεία


5.306 νέοι συμβασιούχοι σε δήμους, μουσεία, νοσοκομεία

Αιτήσεις αυτή την εβδομάδα για θέσεις δεκάδων ειδικοτήτων

Ανοιχτές είναι αυτή την εβδομάδα 4.459 θέσεις κοινωφελούς εργασίας που έχουν προκηρύξει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Αττική και σε άλλες 14 μεγάλες πόλεις, ενώ τρέχουν και οι προθεσμίες για αιτήσεις σε δήμους, εφορείες αρχαιοτήτων και νοσοκομεία για 847 θέσεις εποχικού προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι Γυμνασίου - Λυκείου και πτυχιούχοι σε δεκάδες ειδικότητες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια σύμβαση εργασίας δύο έως οκτώ μηνών.

Ειδικότερα σε δήμους όπως Θεσσαλονίκης, Πεντέλης, Νάουσας και Τήνου, έχουν προκηρυχθεί θέσεις στις υπηρεσίες καθαριότητας για οδηγούς, εργάτες και χειριστές με οκτάμηνη σύμβαση, ενώ σε άλλους μόνο για τις ανάγκες του καλοκαιριού.
Επίσης σε 19 εφορείες αρχαιοτήτων υποβάλλονται αιτήσεις για θέσεις συντηρητών, εργατών και φυλάκων, ενώ και τα νοσοκομεία ζητούν νοσηλευτές, γιατρούς και ειδικευόμενους στις Εντατικές.
Οσον αφορά τις πεντάμηνες συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας, τον μεγαλύτερο αριθμό συγκεντρώνουν εκτός της Αττικής, η Χαλκιδική, τα Τρίκαλα, η Λάρισα, τα Γιάννενα, η Κέρκυρα και η Ευρυτανία.
ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
285 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ CERN
ΚΥΠΡΟΣ
Γραμματείς σε Λευκωσία, Λεμεσό και Αμμόχωστο
Μεγάλη ζήτηση έχει η ειδικότητα γραμματέα σε κυπριακές εταιρείες. Για τις περισσότερες θέσεις απαιτείται εμπειρία, ενώ η γλωσσομάθεια παίζει καθοριστικό ρόλο.