ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του αγροτικού δικτύου της Καλλιθέας


Παράλληλα συνεχίζονται οι καθημερινές παρεμβάσεις συντήρησης πρασίνου από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου
Στη συντήρηση του αγροτικού δικτύου της Καλλιθέας προχωρά η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του τοπικού συμβουλίου και προσωπικά του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Ευάγγελου Κήπου.
Οι εργασίες, θα καλύψουν αγροτικούς δρόμους μήκους 10 χλμ. Μετά τις εργασίες αποκατάστασης, θα χαλικοστρωθούν στο σύνολό τους.

Όπως δήλωσε ο κ. Κήπου, που επιβλέπει προσωπικά τις εκτελούμενες εργασίες, "η συντήρηση του αγροτικού δικτύου της Καλλιθέας ήταν επιτακτική ανάγκη για την περιοχή, που ικανοποιείται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στην ανταπόκριση του Δήμου Κατερίνης στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε το τοπικό συμβούλιο".
Οι εργασίες ξεκίνησαν από τους κεντρικούς αγροτικούς δρόμους που εξυπηρετούν το 70% των αναγκών της περιοχής.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις της για τη συντήρηση των χώρων πρασίνου και αναψυχής, η Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία του Δήμου χθες Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, πραγματοποίησαν εργασίες κοπής χόρτων στην Δημοτική Κοινότητα Παραλίας και στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής χόρτων στις διαχωριστικές νησίδες του παραλιακού δρόμου, αλλά και στην είσοδο του οικισμού.
Στον συνοικισμό του Σιδηροδρομικού Σταθμού αντίστοιχες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Μαλέα, στον χώρο στάθμευσης και στην νησίδα μπροστά από τον Σταθμό των τρένων.