ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ιδού τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ για την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ!...



Διαβάσαμε αυτές τις ημέρες την είδηση, ότι το περιβόητο χαράτσι των ακινήτων όχι μόνο δε θα καταργηθεί, αλλά θα ενσωματωθεί και πάλι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, χωρίς δόσεις και άλλες διευκολύνσεις. Και τι θυμηθήκαμε; Την προεκλογική υπόσχεση της «νέας» ΝΔ του Α. Σαμαρά, για την… Επειδή τα γραπτά μένουν...
κατάργηση του «επαχθέστατου» -έτσι το αποκαλούσαν τότε- χαρατσιού της ΔΕΗ. Επειδή, λοιπόν, τα γραπτά μένουν, σας θυμίζουμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΝΔ: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ

Δημοσιεύθηκε: 19:55 - 27/03/12



H N.Δ. προτίθεται να καταργήσει το επαχθέστατο χαράτσι της ΔΕΗ και από 1η/1/2013 θα αλλάξει ριζικά το φορολογικό πλαίσιο που διέπει την ακίνητη περιουσία, δήλωσε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης οικονομίας της Ν.Δ., Ιωάννης Βρούτσης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α

Ο κ. Bρoύτσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση εδώ και 2,5 χρόνια αντιμετώπισε με τον πιο εχθρικό και εξοντωτικό τρόπο την ακίνητη περιουσία και ότι με την επιβολή αυστηρότατων φορολογικών επιβαρύνσεων ισοπέδωσε την αγορά των ακινήτων και εξάντλησε τη φοροδοτική ικανότητα χιλιάδων ιδιοκτητών, οδηγώντας ουσιαστικά σε μια οιονεί δήμευση περιουσίας.

"Σήμερα, προβάλλει όσο ποτέ άλλοτε η ανάγκη να αλλάξει άμεσα ο τρόπος φορολόγησης των ακινήτων και να αποκατασταθεί το κλίμα στην αγορά ακινήτων. Να απλουστευθεί ο τρόπος φορολόγησης και να δημιουργηθεί ένα διαχρονικό φορολογικό περιβάλλον, με σταθερούς κανόνες", τόνισε ο κ. Βούρτσης.

Την ίδια ώρα, παρουσίασε την πρόταση της Ν.Δ. για τη φορολόγηση των ακινήτων.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Βρούτσης, η Ν.Δ. θα προχωρήσει σε:

* Κατάργηση της φορολόγησης ακινήτων (Ε।Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ…
www.eglimatikotita.gr