ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Στόχοι από... Βραζιλία για τον Πιερικό!


Συνεχίζονται οι διεργασίες για τα μεταγραφικά των μελανόλευκων, με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο και τον προπονητή, Νίκο Γκουλή, να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες μέρες.
Μέσα στην εβδομάδα ενδέχεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις για την ενίσχυση, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις για ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.
Όπως έχει τονιστεί, προ των πυλών παραμένουν οι Φαμπίνιο Μασάδο και Τιερί Ζαουί, ενώ σε καλό δρόμο δείχνει και η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού, Αντώνη Γιόνδη.
O υψηλόσωμος φορ, που αποχωρεί όπως φαίνεται από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, συνεργάστηκε παλιότερα στον Ιωνικό με τον Γκουλή, ενώ έχει περάσει και από τον Άγιο Δημήτριο.
Επίσης, μένει να φανεί αν υπάρξουν εξελίξεις στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους (όπως οι Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ταμπάσης, Στρατηλάτης, Παυλίδης, Χιντζίδης, Ταφαρλής κ.α.).
Τέλος, οριστικοποιήθηκε όπως αναμενόταν ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πιερικού θα διεξαχθεί στο Ελατοχώρι.
Κοντά σε Αλμπέρτο Λόπεζ ο Πιερικός!
Ο Πιερικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ισπανό μέσο, Αλμπέρτο Λόπεζ.
Προ των πυλών βρίσκεται η... ισπανική ενίσχυση για την ομάδα της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του Φαμπίνιο που προβάρει τα «ασπρόμαυρα», ο Πιερικός ετοιμάζεται να κλείσει και έναν Ισπανό για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας. Ο λόγος για τον 24χρονο, Αλμπέρτο Λόπεζ από τη Μαγιόρκα Β'.
Ο Λόπεζ ανήκε στη Μαγιόρκα από το 2008 (μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα) και ήταν βασικό στέλεχος της δεύτερης ομάδας (60 συμμετοχές, 1 γκολ).