ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Διημερο πιστας στην μεγαλη Μοσχα...


Φωτογραφία για Διημερο πιστας στην μεγαλη Μοσχα...

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους πιλότους της Formula1 στη Μόσχα, καθώς σήμερα κι αύριο λαμβάνει μέρος το ετήσιο Moscow City Racing στη ρωσική πρωτεύουσα.


Μπορεί στη Ρωσία να μη διεξάγεται Γκραν Πρι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1, όμως οι Ρώσοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους πιλότους. Συγκεκριμένα, σήμερα κι αύριο διεξάγεται στη Μόσχα το ετήσιο Moscow City Racing. Σε αυτό λαμβάνουν μέρος οι Marussia, Ferrari, McLaren, Caterham και Red Bull, με το ιβέντ να πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά.

Μάλιστα, η πρώτη, η οποία πήγε στην έδρα της, χρησιμοποιεί τον Σαρλ Πικ, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετέχει στο ιβέντ. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έρχομαι στη Ρωσία για πρώτη φορά. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Η ομάδα μου έχει για τη φανταστική υποδοχή που είχαν από τους Ρώσους φιλάθλους στο Σόχι πέρυσι και ακούγεται διασκεδαστικό να οδηγείς στους δρόμους της Μόσχας.

Είναι ένα αρκετά απασχολημένο πρόγραμμα οδήγησης του μονοθεσίου, αλλά με λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις εκπληκτικά μέρη, όπως το Κρεμλίνο. Ως ένας από τους πιλότους της μοναδικής αγγλορωσικής ομάδας στην F1 δεν μπορώ να περιμένω να συναντήσω τους φιλάθλους και να τους δώσω μια γεύση από τη Formula1 πριν η ομάδα τρέξει στο νέο εντός έδρας της Γκραν Πρι το 2014», ήταν τα λόγια του Γάλλου πριν από την έναρξη του ιβέντ.
kartgr