ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Χρυσό μετάλλιο» στο σεξ για τους Έλληνες

«Χρυσό μετάλλιο» στο σεξ για τους ΈλληνεςΑνάμεσα σε 26 χώρες, η Ελλάδα έρχεται πρώτη διεθνώς στον αριθμό σεξουαλικών επαφών που αναλογούν σε κάθε άτομο ετησίως και στη διάρκεια των επαφών αυτών.
Συγκεκριμένα, οι Έλληνες απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 164 ερωτικές επαφές το χρόνο, αφήνοντας δεύτερους τους Βραζιλιάνους με 19 επαφές λιγότερες. Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ρώσοι και οι Πολωνοί με 143 φορές. Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι έρχονται οι Ιάπωνες , οι οποίοι κάνουν σεξ μόλις 43 φορές το χρόνο.

Η δεύτερη πρωτιά για τους Έλληνες έρχεται στην κατηγορία της διάρκειας των προκαταρκτικών. Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες ασχολούνται τουλάχιστον 21,2 λεπτά με το σύντροφό τους, ενώ αυτοί που μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό είναι οι Ταϊλανδοί με μέσο όρο 11,2 λεπτά προκαταρκτικών.
Στον αριθμό των οργασμών οι Έλληνες βρίσκονται στη δεύτερη θέση, πίσω από τους Ούγγρους, με ποσοστά... επιτυχίας 71% και 75% αντίστοιχα. Τέλος, την τρίτη θέση κερδίζουμε στον αριθμό των ερωτικών συντρόφων, καθώς κατά μέσο όρο οι άνδρες έχουν κάνει σεξ με 10 γυναίκες, ενώ οι τελευταίες έχουν αλλάξει τουλάχιστον 28 συντρόφους.
Στην έρευνα της εταιρείας Durex πήραν μέρος 26.000 εθελοντές.