ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές, σε καλό δρόμο για Μπενίσκο – Καλαμπάκα


Με οικογενειακό δίτερμα 20λέπτη διάρκειας και με τη συμμετοχή 25 νεαρών ποδοσφαιριστών που είχαν επιλεγεί από τις δοκιμές της Δευτέρας ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα τα δοκιμαστικά στον Αιγινιακό.
Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές που σημείωσε στο μπλοκάκι του ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου και με συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με τους εκπροσώπους.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά σε καλό δρόμο φαίνονται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους Μίνη Μπενίσκο και Δημήτρη Καλαμπάκα και το θέμα με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδος.


Εντωμεταξύ στο δημοτικό γήπεδο Αιγινίου επισκέφθηκε το πρωί συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό της ομάδος κ. Καπετάνο Βασίλη ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Πύδνας – Κολινδρού κ. Κωνσταντίνος Δούρος, διαπιστώθηκαν κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν στο γήπεδο και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι όποιες παρεμβάσεις έτσι ώστε το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνων football league 2 με την έναρξη του πρωταθλήματος.