ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Άρεσε παρά την ήττα ο Βατανιακός


Βατανιακός – Κόρινθος 1 - 2
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Βατανιακός από την Κόρινθο, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Βατάν.
Οι Κατερινιώτες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών.
Οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν είναι νεαροί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες, ο Λεωνίδας Μπίλης θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με την διοίκηση, το ποιοι θα αποκτηθούν.

Ο Βατανιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 25' με τον Βασίλη Κατσαμάγκα μετά από ασίστ του Κώστα Τσιαμπέρα.
Η Κόρινθος, που βρίσκεται στο Ελατοχώρι για προετοιμασία, ισοφάρισε στο 32' με τον Νικολόπουλο μετά από φάση διαρκείας και στο 55’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Κατσίκη.
Οι συνθέσεις
Βατανιακός
Τσιαμπέρας, Τσενεστίδης, Γιαννούλης, Κατσιαμήτας, Γιαλαμίδης, Γιαξής, Κ. Τσιαμπέρας, Ποτουρίδης, Τσιτλακίδης, Κωνσταντινίδης, Β.Κατσαμάγκας.
Έπαιξαν και οι: Καμτσίου, Κ. Κατσαμάγκας, Σταύρε, Ζανέτας, Ψαράς, Παρασόπουλος, Σκεντέρης, Μποστάντζι.
Κόρινθος
Τεντώνης, Παπούτης, Κουρούπης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Ντα Σίλβα, Ουζούνογλου, Τσουβαλτζίδης, Λιούρας, Νικολόπουλος, Σαμπράκος.
Πάγκος: Μέλκας, Αμπαδιωτάκης, Σιδηρόπουλος, Χατζόπουλος, Λουμπαρδέας, Γιαννακούλης, Ντερτιλής, Δανιήλ, Τσατσόπουλος, Κατσίκης, Σέριφ, Παπαευθυμίου, Χαρίτος, Τάνης, Μούλιος.