ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Τέλειο σώμα ή σεξ; – Τι διαλέγουν οι γυναίκες


Τέλειο σώμα ή σεξ; – Τι διαλέγουν οι γυναίκες
Σύμφωνα με έρευνα από το αμερικάνικο περιοδικό Shape σε συνεργασία με το Fit sugar 68% των γυναικών θα θυσίαζε τη σεξουαλική της ζωή για τουλάχιστον ένα μήνα σε αντάλλαγμα με ένα ιδανικό κορμί για μπικίνι!
Βάσει της ίδιας έρευνας, το 82% των γυναικών νιώθει ασφυκτική πίεση να αδυνατίσει λίγο πριν το καλοκαίρι, ενώ τουλάχιστον το 50% των γυναικών μισεί τους κοιλιακούς της και 29% τους παχουλούς γλουτούς τους.

Όσα λατρεύουμε και όσα μισούμε στο σώμα μας:
50% των γυναικών μισούν τους κοιλιακούς τους.
21% είναι περήφανες για τους κοιλιακούς τους.
29% ανησυχούν για την όψη των γλουτών τους
48% είναι περήφανες για τα μπράτσα, τα πόδια και τους γλουτιαίους τους
Κι από γυμναστική;
- 47% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχονται πως περισσότερο γυμνάζουν την κοιλιά του, παρά κάποια άλλη μυική ομάδα.
- 90% των γυναικών παραδέχεται πως δεν θα ήθελε να δει μια φωτογραφία της με μαγιό στο Facebook και το 44% θα ζητούσε από το φίλο που ανέβασε τη φωτογραφία ή την taggάρισε, να τη σβήσει!
Βέβαια, στην πραγματική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν και περί τις μισές γυναίκες νιώθουν άνετα να κυκλοφορούν με μαγιό μπροστά στο άλλο τους μισό και 18% φοράνε χαλάρα το μπικινάκι μπροστά σε φίλους. Μόνο 10% νιώθει άνετα με μαγιουδάκι μπροστά σε ξένους.
Και στη θάλασσα, πώς θα βγεις;
Τουλάχιστον 79% των γυναικών παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει χάσει 2 κιλά πριν τις διακοπές ενώ 60% έκαναν δίαιτα για να δείχνουν καλύτερες φορώντας το μπικίνι. Κατά τα άλλα, όσες δεν έκανα δίαιτα, έκοβαν θερμίδες (53%), έκοβαν υδατάνθρακες (22%) ή ακολουθούσαν άλλες τακτικές (15%). Ιδού αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Πώς προσπαθείς να χάσεις κιλά εν’ όψει διακοπών:
60% κάνει δίαιτα
53% κόβει θερμίδες
22% κόψει υδατάνθρακες
1% καταναλώνει μόνο χυμούς
3% δοκιμάζει κάποια αποτοξινωτική δίαιτα
47% γυμνάζεται!
ΠΗΓΗ: metrogreece.gr