ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Πιερίας Σκληρό μήνυμα Ηλία Χατζηχριστοδούλου


Έκανε λόγο για "ανθρωπάκια" που βάζουν εμπόδια στην 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση
Μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες θέλησε να στείλει ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, όσον αφορά τη διεξαγωγή της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου έκανε λόγο για "ανθρωπάκια ανεξάρτητα αν η κοινωνία τους έδωσε το τιμόνι οποιουδήποτε θεσμού", τα οποία όπως είπε βάζουν στοιχήματα για την επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος, προκαλούν εμπόδια στο να διεξαχθεί η έκθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "όποιος σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια μας θα μας βρει μπροστά και δυνατά".

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση θα είναι πετυχημένη, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εργασίες που έχουν γίνει, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρχει συμμετοχή από πολλά επιμελητήρια και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.
Στη συνεδρίαση ψηφίστηκε επίσης η δαπάνη των 3.060 ευρώ στην ΕΤ3 για τη διαφήμιση της έκθεσης καθώς και το ποσό των 400 ευρώ στην Εγνατία Τηλεόραση.
Τα θέματα
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, με το ποσό των 1500 ευρώ.
Επίσης, η οικονομική ενίσχυση Σωματείου Επαγγελματιών - Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγινίου & Περιχώρων, με το ποσό των 1200 ευρώ, η οικονομική ενίσχυση Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ, αγορά μηνυμάτων SMS.
Ακόμη, η έγκριση διεξαγωγής επιχορηγούμενων σεμιναρίων με το ΙΜΕ της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., οι συμβάσεις ανάθεσης έργου για την υλοποίηση του αναπτυξιακού συνεδρίου.
Τέλος αποφασίστηκε η ανάθεση στην ΕΕΣΤΕΠ της διοργάνωσης της4η Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας.