ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ "Κλείνει" το ρόστερ


Σάκης Παπαβασιλείου: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"
Ένα δεκαήμερο έχει ήδη συμπληρωθεί από την έναρξη της προετοιμασίας του Αιγινιακού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2012 - 20132 και το πρωτάθλημα της Football League 2 στον Βόρειο Όμιλο.

Ο τεχνικός των Γαλάζιων της Β. Πιερίας μίλησε για τους Πιερικούς Αντίλαλους στον Δημήτρη Δερμίση για την πορεία της προετοιμασίας, το ρόστερ αλλά και τους στόχους της ομάδας.


Για την προετοιμασία


"Είμαι ικανοποιημένος από την καθημερινή διάθεση και τον τρόπο που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα, από τραυματισμούς και έτσι γίνεται ευκολότερο το έργο το δικό μου και των συνεργατών μου".



Για το ρόστερ


"Πραγματοποιήσαμε πολλές μεταγραφές, δεδομένου ότι είμαστε νέα ομάδα. Έχουμε σχηματίσει την σύνθεση του ρόστερ σε μεγάλο ποσοστό, θα αφήσουμε ίσως μία - δύο θέσεις, κυρίως νεαρών, μέχρι το τέλος του μήνα που ίσως προκύψουν από τα φιλικά παιχνίδια".


Για τους στόχους της ομάδας


"Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, μέσα από αυτό να εξασφαλίσουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και θα ήταν ευχής έργου να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή που στοχεύουν στο "παραπάνω" βήμα.


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αιγινιακού που βρίσκεται συνέχεια κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα και φροντίζει για τα όποια προβλήματα πριν ακόμη δημιουργηθούν".


Τα φιλικά του Αιγινιακού


6 Αυγούστου: Κ-20 ΠΑΟΚ


11 Αυγούστου: Βέροια ΠΑΕ


12 Αυγούστου: Μακεδονικός Κοζάνης


17 Αυγούστου: Ηρακλής


18 Αυγούστου: Αχιλλέας Νεόκαστρου


25 Αυγούστου: Λάρισα


26 Αυγούστου: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας


29 Αυγούστου: Κ-20 Άρης ΠΑΕ


2 ημερομηνίες