ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Στην "έξοδο" Καραγκούνης, Τσιώμης, Παπαδόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης


Η επιχείρηση "ξεσκαρτάρισμα" του ρόστερ βρίσκεται σε εξέλιξη για την ομάδα του Νίκου Γκουλή.
Πέντε νεαροί παίκτες του έμψυχου δυναμικού θα παραχωρηθούν είτε με υποσχετική σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας, προκειμένου να επιστρέψουν στους μελανόλευκους πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουν χρόνο συμμετοχής, είτε με ελεύθερη μεταγραφή αναζητώντας σε άλλη ομάδα ποδοσφαιρική στέγη.
Η αρχή έγινε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Σωτήρη Καραγκούνη να "συζητάει" με τον Αιγινιακό το ενδεχόμενο παραχώρησής του στην ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου για ένα χρόνο.
Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος αμυντικός χαφ, Γιώργος Τσιώμης και ο 20χρονος, Ανδρέας Μετενίδης, είναι πιθανό να συνεχίσουν την καριέρα τους, επίσης ως δανεικοί, στον Βατανιακό του Λεωνίδα Μπίλη, όπου σίγουρα θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Στην ομάδα του Βατάν ενδέχεται να επιστρέψει και ο Στέφανος Κραγιόπουλος, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν "πάει" ως δανεικός.

Η έκπληξη με Σίμο Παπαδόπουλο
Τέλος, εάν για τους παραπάνω λίγο-πολύ η πιθανότητα της αποχώρησης ήταν γνωστή, η φυγή του Σίμου Παπαδόπουλου προκάλεσε έκπληξη καθώς ο νεαρός επιθετικός για τον οποίο ακόμα δεν αποφασίστηκε ο προορισμός, τόσο στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αλλά και κατά την παραμονή της ομάδος στο μπάνσκο της Βουλγαρίας έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στην φετινή προσπάθεια των μελανόλευκων.
Έρχεται ο Καθάριος
Εξάλλου, χθες Τετάρτη το βράδυ αναμένονταν στην Κατερίνη ο 19χρονος δεξιός χαφ, Παύλος Καθάριος, που έρχεται με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη. Ο νεαρός μέσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γκουλή, ενώ πλέον αναζητούνται ένας επιθετικός και ένας αριστερός χαφ. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό του Πιερικού θα δοθεί την Παρασκευή, εντός έδρας με τη Λάρισα.