ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου σε Εξοχή και Κ. Αγιάννη


Στη συντήρηση του αγροτικού δικτύου της Εξοχής προχωρά η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του τοπικού συμβουλίου, καθώς αρκετοί αγροτικοί δρόμοι της περιοχής είχαν υποστεί φθορές λόγω βροχοπτώσεων.
Οι εργασίες, που ξεκίνησαν την Τρίτη 28 Αυγούστου, θα καλύψουν την περιοχή από το γήπεδο της Εξοχής και μέχρι τα αντλιοστάσια του οικισμού.

Την ίδια ώρα, εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρώματος εκτελούνται και στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη.

Ειδικότερα, μηχανήματα του Δήμου Κατερίνης έχουν διατεθεί για την διαμόρφωση του εσωτερικού δικτύου του Κ. Αγιάννη και κυρίως στην περιοχή των νέων κατοικιών του οικισμού.


Παρούσα κατά την εκτέλεση των εργασιών όπως πάντα, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κα Γεωργίου η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της στα αιτήματα της Τοπικής Κοινότητας, παρά τις δυσκολίες που ο Καλλικράτης έχει δημιουργήσει στη λειτουργία των ΟΤΑ.