ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Τραγωδία σε πάρτι φροντιστηρίου για Βάσεις: νεκρός ο καθηγητής


Μεγάλο ιδιωτικό φροντιστήριο στα Χανιά διοργάνωσε πάρτι προκειμένου οι μαθητές του να αφήσουν για λίγο το άγχος για την ανακοίνωση των βάσεων 2012 και να ξεσκάσουν.Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί οτι το πάρτι θα γινόταν τραγωδία.

Αφού το πάρτι για τις βάσεις 2012 ολοκληρώθηκε, ο 48χρονος καθηγητής και ο μαθητής του αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το πάρτι και να επιστρέψουν στο σπίτι με την μοτοσικλέτα του καθηγητή.

Λίγο πριν τις 03.00 τα μεσάνυχτα ο καθηγητής Μαθηματικών παρέα με το μαθητή του επιβιβάστηκαν στη μοτοσικλέτα του πρώτου και αποχώρησαν από χώρο όπου νωρίτερα είχε γίνει πάρτι του φροντιστηρίου όπου εργάζεται ο 48χρονος, εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των βάσεων που θα δημοσιευτούν την Δευτέρα.

Ο 48χρονος καθηγητής ενώ κινούνταν στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων-Κισάμου στο ύψος του Μακρύ Τοίχου, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα αυτή να βγει από τον δρόμο και να «καρφωθεί» σε κολώνα της ΔΕΗ.

Το τραγικό αυτό ατύχημα έμελλε να έχει σοβαρές επιπτώσεις στις ζωές όλων και ειδικότερα για τον άτυχο καθηγητή.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η κολώνα έσπασε ενώ οι δύο επιβάτες οδηγήθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Χανίων. Ωστόσο ο 48χρονος που είχε τραύματα σε ολόκληρο το σώμα του υπέκυψε δύο ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ενώ ο 18χρονος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα αλλά εκτός κινδύνου.