ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Κινητό πορτοφόλι; - kyocera το ευλύγιστο κινητό τηλέφωνο.

ευλύγιστο κινητό τηλέφωνο
Αρκετές φορές τα τεχνολογικά επιτεύγματα μας συναρπάζουν με την καινοτομία που μας παρουσιάζουν, το κινητό τηλέφωνο της Kyocera έχει έδρα κατασκευαστή την τεχνολογικά ανεπτυγμένη Ιαπωνία που πάντα σαν χώρα μας εκπλήσει με τις δημιουργίες τις. 
Τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι η ευλύγιστη OLED οθόνη που με τον τρόπο που διπλώνει μας θυμίζει ένα πορτοφόλι. Ο εργαστασιακός κατασκευαστής είναι η Susan McKinney.



Το  φουτουριστικό κινητό έχει δημιουργηθεί απο ένα μαλακό περίμβλημα,ημι-άκαμπτο πολυμερές πλαστικό.Με ευλύγιστη μνήμη   και κουμπία που έχουν την δυνατότητα να πετάγονται και να προεξέχουν απο την επιφάνεια με τα πλήκτρα, και να επάνέρχονται στην θέση τους οταν δεν το χρησιμοποιείτε.


Αυτό το κινητό τηλέφωνο δίνει την δυνατότητα διπλής λειτουργίας, οταν είναι διπλωμένο να προσφέρει την δυνατότητα απλών τηλεφωνικών κλήσεων και οταν αναδιπλώνεται να αποκαλύπτει μια μεγάλη οθόνη για να απολαμβάνετε όλα τα βιντεάκια που θέλετε να δείτε. 


Ανάλογα με το πόσο αλληλοεπιδρά ο χρήστης με το κινητό τόσο πιο πολύ και θα φορτίζει την μπαταρία του καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα απο μικρά νανο-κυκλώματα-πιεζοηλεκτρικότητας που αξιοποιούν την κινητική ενέργεια.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στο προσεχές μέλλον.


Πηγή: http://www.aprovlepto.com/2012/08/kyocera.html#ixzz24ijK7Hnn