ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Λαμπραντόρ διένυσε 800 χιλιόμετρα για να βρει το αφεντικό του!


Η απίστευτη ιστορία του Buck, ενός χαριτωμένου τετράποδου, αποδεικνύει περίτρανα πως ο σκύλος μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Το μαύρο λαμπραντόρ της φωτογραφίας διένυσε απόσταση 800 χιλιομέτρων, προκειμένου να βρει το αφεντικό του. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, Mark Wessells, άφησε τον Buck στο σπίτι του πατέρα του στο Winchester της Βιρτζίνια, αφού δεν μπορούσε να τον κρατήσει στο δικό του. 


Μία εβδομάδα μετά όμως, ο σκύλος εξαφανίστηκε από το σπίτι στο Winchester, αναφέρει το abcnews. Έξι μήνες αργότερα, ένας περαστικός βρήκε το ταλαιπωρημένο λαμπραντόρ στην παλιά του γειτονιά στη Νότια Καρολίνα. Ο Brett Gallagher αποφάσισε να κρατήσει τον τρίχρονο σκύλο στο σπίτι του και για αυτόν τον λόγο τον πήγε στον κτηνίατρο για εξετάσεις.

Οι γιατροί βρήκαν ένα μικροτσίπ του Buck, μέσω του οποίου μπορούσαν να βρουν το όνομά του, καθώς και τα ονόματα των ιδιοκτητών του.

«Ώστε είσαι ο Βuck;» του είπε η νοσοκόμα και ειδοποίησε τον Mark Wessells για να τον παραλάβει. Ο Mark δήλωσε: «Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι απλώς χαρούμενος που γύρισε».

Ο σκύλος διέσχισε την απόσταση 800 χιλιομέτρων από το Winchester της Βιρτζίνια μέχρι το Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα.

Πηγή: radar.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη