ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Δ.Σ. της διοργανώτριας ο Αντιπρόεδρος του Αιγινιακού κ. Γιώργος Καρανικόλας

Οι "Αθλητικοί Αντίλαλοι" στις εκλογές της Ε.Π.Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στα γραφεία της Ε.Π.Α.Ε. οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Football League και Football League 2 με τον Αντιπρόεδρο του Αιγινιακού να εκλέγεται 1ος εκπρόσωπος του Βορείου Ομίλου στην διοίκηση της διοργανώτριας αρχής.

Ο Αντιπρόεδρο του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας εκλέχθηκε παμψηφεί στο Δ.Σ. της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής Κατηγορίας από τους εκπροσώπους του Βορείου Ομίλου της Γ' Εθνικής.
Και τα 10 σωματεία που παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ε.Π.Α.Ε. τίμησαν με την ψήφο τους τον έμπειρο παράγοντα του Πιερικού ποδοσφαίρου, ενώ απουσίαζαν ο Βατανιακός, η Δόξα Κρανούλας και η Τσαριτσάνη.
Επίσης με 7 ψήφους ο κος Σταύρος Ζαμπέτογλου του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρέμεινε στο Δ.Σ.

Ο ισχυρός άνδρας της Football League και Football League 2 κος Σπύρος Καλογιάννης παρέμεινε στον προεδρικό θώκο (υπερίσχυσε με 20 ψήφους έναντι 1 του κου Πάτση).
Ενώ στις θέσεις των αντιπροέδρων Α' εκλέχθηκε ο κος Στέλιος Σφακιανάκης και Β' ο κος Πέτρος Θεοδωρίδης (ψήφοι 11 - 10).
Από το Νότιο όμιλο της Γ' Εθνικής στη νέα Διοίκηση μετέχουν παράγοντες από τον Ρούβα και τη Γλυφάδα.
Ο Γ. Καρανικόλας δήλωσε:
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για μένα όσο και τον Αιγινιακό που με ψήφισαν και τα δέκα σωματεία του Β' Ομίλου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ να εκπροσωπήσω επάξια τις ομάδες του Βορρά.
Τέλος ευχαριστώ τον πρωτεργάτη της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στο Αιγίνιο τον κ. Γιάννη Νιώπα, για να καταξιωθεί ο Αιγινιακός στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο".