ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Γυμνή έκανε ένεση ηρωίνης στα γεννητικά της όργανα !!!



Σοκαρισμένοι μπροστά σε μια τραγωδία βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ πολλοί Πατρινοί που έκαναν τη βόλτα τους στο πάρκο του λιμανιού στην Παπαφλέσσα και Ακτή Δυμαίων. 
 Μια νεαρή τοξικομανής είχε ξεγυμνωθεί, χωρίς να δείχνει να νοιάζεται για το αν την βλέπουν και προσπαθούσε να βρει κεντρική φλέβα στα γεννητικά όργανά της για να χτυπήσει την ένεση ηρωίνης. Λίγο πιο πέρα, κάτω από το μέρος των βράχων δίπλα στη θάλασσα ήταν ο φίλος της, κι αυτός ναρκομανής, που προσπαθούσε να χτυπήσει κι αυτός ένεση με τη δόση του, αλλά μη μπορώντας φώναζε την νεαρή για να τον βοηθήσει.
Η κοπέλα παρέμενε γυμνή και απαθής στις εκκλήσεις του συντρόφου της και προσπαθούσε περισσότερο από δέκα λεπτά να "τρυπήθεί". Όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος έμειναν άφωνοι. Να σημειωθεί ότι στον συγκεκριμένο πάρκο παίζουν πολλά παιδιά, το επισκέπτονται άνθρωποι κάθε ηλικίας για να περπατήσουν και για να κάνουν τζόκινγκ ή ποδήλατο, συγκεντρώνονται πολλοί φιλόζωοι με τα οικόσιτά τους και γενικά υπάρχει μεγάλη κίνηση, ενώ πιο κάτω λειτουργεί το λούνα παρκ.
dete