ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Σε κινητοποιήσεις οι ένστολοι σήμερα και στη ΔΕΘ Δ. Φώτης: "Θα βγαίνουμε στους δρόμους μέχρι να εισακουστούμε"


Όποιες κινητοποιήσεις και αν επιλεγούν, ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αστυνομικοί οι οποίοι σήμερα πραγματοποιούν ένστολη διαμαρτυρία στην Αθήνα, ενώ δήλωσαν ότι θα δώσουν το παρών και στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Επίσης προαναγγέλουν και νέες αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις ενώ προγραμματίζουν συγκεντρώσεις έξω από γήπεδα την προσεχή αγωνιστική θέλοντας να στείλουν το μήνυμα, όπως λένε, πως "η αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να φυλάει τα γήπεδα".
"Κάθε μέρα στους δρόμους"
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει η Πολιτεία, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν τους αφήνει άλλη επιλογή από το να είναι πια κάθε μέρα στους δρόμους.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέφρασε την απογοήτευση του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού υπογραμμίζοντας πως οι ίδιοι έχουν βάλει πολλές φορές "πλάτη" στην Πολιτεία και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Όπως ανέφερε δεν μπορούν να δεχθούν άλλες μειώσεις και πρόσθεσε ότι αρνούνται κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό "ειδικά μισθολόγια" ενώ τόνισε ότι η λειτουργία των Σωμάτων βασίζεται κυρίως στον αλτρουισμό των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.
Πάντως όπως διαβεβαίωσε ο κ. Φώτης σε κάθε περίπτωση ότι όποιες κινητοποιήσεις και αν επιλεγούν, ο πολίτης δεν θα μείνει απροστάτευτος.