ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η Πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι



Στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στο Ελατοχώρι, παραβρέθηκε η πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου.
Οι νέοι αγρότες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Πιερίας, για μια ακόμη φορά έδειξαν τον σταθερό προσανατολισμό τους στο μέλλον, το δυναμισμό τους και το ενδιαφέρον τους για όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής.

Στην τελετή έναρξης του συνεδρίου η κα Μίχου εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους Νέους Αγρότες, συζήτησε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους σε θέματα που πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο περαιτέρω στήριξης.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα τα οποία σκοπεύει το ΥΠΑΑΤ να υλοποιήσει προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, με νέα προοπτική για όλους τους αγρότες, και βέβαια για τους Νέους Αγρότες.


Η πρώην βουλευτής στην ολιγόλεπτη συζήτηση με τον υπουργό, έθεσε το ζήτημα της οικονομικής στήριξης της ΠΕΝΑ για την οποία είχε δεσμευτεί η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και δεσμεύτηκε για μια ουσιαστική συνεργασία με τον Υπουργό σε καίρια θέματα που απασχολούν τους αγρότες της Πιερίας.