ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγει αύριο η αυλαία της Εμποροπανήγυρης

Ο λαϊκός αυθεντικός θεσμός της πόλης μας συμπληρώνει 28 χρόνια ζωής
Με την τελετή των εγκαινίων ανοίγει αύριο Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.

Και φέτος η Εμποροπανήγυρη αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο από τον Δήμο Κατερίνης, όσο και από τις γειτονικές περιοχές.

Με βάση τις έως σήμερα αιτήσεις συμμετοχής ικανοποιητικός αριθμός εκθετών θα λάβει μέρος με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στην Εμποροπανήγυρη.

Κυρίαρχη στους χώρους της 28ης διοργάνωσης θα είναι η λειτουργία Λούνα Παρκ, ενώ τους πάγκους τους θα τοποθετήσουν και οι διάφοροι μικροπωλητές με είδη ένδυσης, υπόδησης, αλλά και παιχνίδια.


Για μια ολόκληρη εβδομάδα αναμένεται να δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν, να περιηγηθούν σε περίπτερα συλλόγων και φυσικά να δοκιμάσουν εδέσματα στις παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, που πλαισιώνουν την Εμποροπανήγυρη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα παρουσιαστούν μουσικοχορευτικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων.

Η 28η Εμποροπανήγυρη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.