ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σε πειθαρχικό έλεγχο ο Δημήτρης Φώτης



Έντονη η αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας
Σε πειθαρχικό έλεγχο για "αναξιοπρεπή συμπεριφορά" έχει τεθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας διότι στην πανελλήνια ένστολη διαμαρτυρία, συμμετείχε σε συμβολική ενέργεια με τις αγχόνες κατά τη διάρκεια της πανελλαδικής διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας η οποία τάσσεται σύσσωμη στο πλευρό του προέδρου της.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία, αναφέρει:
Ο πρόεδρος της Ένωσης μας ενήργησε ως εκλεγμένος Συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των εργαζομένων Αστυνομικών του Νόμού μας και μετά από απόφαση των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών και όχι ως Υπηρεσιακός παράγοντας, θέλοντας να τονίσουν ότι έχουμε φθάσει στο χείλος του γκρεμού.
Ο πρόεδρος της ένωσής μας αποτελεί παράδειγμα υπηρεσιακής ευσυνειδησίας, συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια στο Συνδικαλιστικό κίνημα, τιμώντας τον, οι συνάδελφοι με την ψήφο τους. Διακρίνεται για την σύνεση, την ακεραιότητα, τον δυναμισμό του χαρακτήρα του και αποτελεί πρότυπο στην κοινωνία, διότι είναι πολύτεκνος με πέντε (5) παιδιά και η σύζυγος του δεν εργάζεται.

Αυτοί οι οποίοι με ελαφρά την καρδία προβαίνουν σε αθρόες περικοπές στους μισθούς των Αστυνομικών, προβαίνουν σε περικοπές στις λειτουργικές ανάγκες των Υπηρεσιών, καταστρατηγούν σε καθημερινή βάση το ωράριο τους, καταπατώντας κάθε εργασιακή αξιοπρέπεια, δεν εφαρμόζουν τους όρους υγιεινής και Ασφάλειας, οδηγώντας καθημερινά σε "απαγχονισμό" τους Έλληνες Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, έχουν κλιθεί ποτέ σε απολογία;
Απαιτούμε να πάρουν πίσω την απαράδεκτη αυτή απόφαση.
Το Δ.Σ.
Ο Αντιπρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Αναγνωστόπουλος Ιωάννης Παλάσκας Μιχαήλ"