ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ


Ο 3χρονων Ray Rong, ευλογεί μπουκάλια του νερού στο χωριό Svay Chrum.
Εκατοντάδες άνθρωποι έρχονται να δουν το παιδί και να πάρουν το νερό κάθε μέρα, πιστεύοντας ότι μπορεί να θεραπεύσει τις ασθένειές τους.
Ακόμη και πριν από την αυγή, μερικές εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί για να καθίσουν στην γραμμή, που θυμίζει τις ουρές αναμονής ασθενών σε νοσοκομείο κατά τη διάρκεια πανδημίας.
Έχουν ταξιδέψει από διάφορες πόλεις και επαρχίες για να έχουν μια ευκαιρία να θεραπευτούν από τον Ray Rong.
Ο Rong είναι γνωστός ευρέως ως ένας από τους καλύτερους θεραπευτές της περιοχής, και η ευλογία του νερού και τα φυτικά φάρμακα που δίνει στους ασθενείς υποτίθεται θα νικήσουν εκατό διαφορετικά είδη ασθενειών.

Πολλοί άλλοι παραδοσιακοί θεραπευτές προτείνουν τα ίδια προϊόντα, αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά: ο Rong είναι μόλις τριών ετών.
Ο Ray Rong είναι το τρίτο παιδί από τα πέντε παιδιά ενός ζευγαριού φτωχών αγροτών.
Τους τελευταίους δύο μήνες, το αγόρι έχει αυξήσεί τη φήμη ότι έχει επουλώσει εκατοντάδες ασθένειες σε ανθρώπους.
Κάθε μέρα, τουλάχιστον διακόσιοι ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τα σύνορα του γειτονικού Βιετνάμ, περιμένουν έξω από το σπίτι του για να πάρουν το ευλογημένο νερό και την ιατρική του.

Μερικοί από τους ασθενείς του Ρονγκ ταξιδεύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα και θα περάσουν πολλές βραδιές κοντά στο σπίτι του μικρού παιδιού με την ελπίδα να τον συναντήσουν.
Η 60χρονη Hom Yay ήταν μια από τους ασθενείς  του Ray Ρονγκ, η οποία έφερε θυμίαμα, κεριά, κέικ και καθαρό πόσιμο νερό ως προσφορά στον θεραπευτή παιδί.
"Πρέπει να περιμένω τη σειρά μου για να δούμε το θεραπευτή», λέει. "Υποφέρω από διαβήτη για 10 χρόνια. Στο αίμα μου το σάκχαρο δεν ήταν ποτέ λιγότερο από 410 mg / dL. "(επίπεδα σακχάρου στο αίμα εύρος 70 με 180 mg ανά δέκατο λίτρου)." Πήρα φαρμακευτική αγωγή και είδα πολλούς γιατρούς, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα καλύτερα.

Οταν το άγιο παιδί μου έδωσε το μαγικό νερό να πιώ και μερικά φρούτα σύκα, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μου μειώθηκαν σε 110 mg / dL. "
Ο Srey Sokhon, ένας άλλος ασθενής από την Πνομ Πενχ, δήλωσε ότι νοίκιασε ένα γειτονικό σπίτι για τέσσερις νύχτες περιμένοντας τη σειρά του να καλείται
"Υπέφερα από μια κατάσταση που όλο το σώμα μου μουδιάζει», είπε. "Έχω επισκεφθεί πολλούς διάσημους γιατρούς στις πόλεις, αλλά δεν έγινα καλά. Μόλις ήπια το ιερό νερό, ένιωσα πολύ καλύτερα και ήμουν σε θέση να τρώω σωστά. "
atheatignosi