ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Διεγράφη ο Ν.Κιουτσούκης


Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα διεγράφη για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά». 


Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ: 

«Η διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα της ΝΔ του μέλους της Π.Ε., κ. Νικολάου Κιουτσούκη. 

Ο ως άνω ηγείτο ομάδος, που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτής της ΝΔ, κατά την προσέλευσή τους σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της ΝΔ.

Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά, έθεσε εαυτόν εκτός Κόμματος και ως εκ τούτου η παρούσα αποτελεί διαπιστωτική Πράξη της διαγραφής του από μέλος της ΝΔ». 

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«H Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος, με απόφασή της, παραπέμπει αυτεπαγγέλτως, με το αίτημα της διαγραφής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, κ. Νίκο Κιουτσούκη, για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά». 

«Είναι τιμή μου που με διέγραψαν»

Οι συνοπτικές διαδικασίες της διαγραφής μου δείχνουν πως αισθάνονται τη Δημοκρατία, κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης για τη διαγραφή του.

«Είναι τιμή μου που με διέγραψαν», συνεχίζει, «για τις αξίες που υπερασπίζομαι εδώ και 35 χρόνια και γιατί υπερασπίζομαι τα δίκαια των εργαζομένων».

«Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίζει να μάχεται για την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος» καταλήγει ο


Δείτε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ν. Κιουτσούκης:



Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι 

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν χθες έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος όπου συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ επιτέθηκαν φραστικά σε βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. 

Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, Νίκος Κιουτσούκης εξαπέλυσε πυρά εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου ο οποίος αποδοκίμασε τα όσα σημειώθηκαν στη Συγγρού λέγοντας ότι ο κ. Κιουτσούκης απέχει από την πολιτική της ΝΔ.

«Οι αρχές και οι αξίες όπως και οι ιδεολογίες δεν αλλάζουν κατά πως βολεύει κάποιους. Εμείς δεν αλλάξαμε και ούτε θα αλλάξουμε ιδέες όπως κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα. Σε ό,τι αφορά το σχόλιο του - εάν είμαι Νεοδημοκράτης- πρέπει να επισημάνω, ότι από όψιμους Νεοδημοκράτες δεν δέχομαι υποδείξεις, ούτε παρατηρήσεις» είπε ο Σίμος Κεδίκογλου. 

Δείτε τα όσα συνέβησαν: