ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάληψη των δημαρχείων της Πιερίας από τους εργαζόμενους


Διαμαρτύρονται για τις περικοπές και τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις
Σε κατάληψη των δημαρχείων της Πιερίας προχώρησαν χθες οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έπειτα από απόφαση της πανελλήνιας Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, όπως είπε ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για όλα τα θέματα που τους αφορούν, τις περικοπές, τις μειώσεις, για τα επιδόματα που χάνουν αλλά και για τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με κυρίαρχη την κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί στις 6 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση και θα ακολουθήσουν μια σειρά δράσεων για την ανατροπή όπως είπε ο κ. Κομπατσιάρης των αντιλαϊκών μέτρων.

Ανατροπή των αντιλαϊκών μέτρων
Θα τους δώσουμε ένα βροντερό παρόν για να καταλάβουν ότι μέχρι εδώ τέλος. Δεν μπορούν να παίζουν με τις τύχες μας ούτε με το μέλλον των παιδιών μας".
Σε ότι αφορά τη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις αυτή είναι καθολική σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων αφού είναι όλοι τους αγανακτισμένοι από την σκληρή πολιτική που εφαρμόζεται.