ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Θέσεις εργασίας σε αστυνομία, δήμους, ΑΕΙ: Οκτώβριος 2012

Θέσεις εργασίας σε αστυνομία, δήμους, ΑΕΙ: Οκτώβριος 2012

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με (100) Ψυχολόγους, (60) Κοινωνικούς Λειτουργούς και (73) Μεταφραστές - Διερμηνείς (για τις γλώσσες Αραβική, Γεωργιανή, Φαρσί, Παστού, Ουρντού, Σουαχίλι, Κινεζική, Μπεγκάλι, Αμαρικά, Μπατζαμί και Ισπανικά) αποφάσισε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.

Για όλες τις θέσεις, εκτός από τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών, απαιτείται και εξειδικευμένη εμπειρία ενός έτους.

Ο υποψήφιος με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:
1. Νομίμως επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.

2. Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο είναι υποχρεωτική η αναγραφή της προσωπικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail). Επίσης, φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών νομίμως επικυρωμένο και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται).

3. Πιστοποιητικά εξειδικευμένης εμπειρίας (όπου απαιτείται).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ως εξής:

Αίτηση για την Προκήρυξη 6481/3/209
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού
Τμήμα: 2ο (τηλ. επικοινωνίας 210-6922318, 210-6977298), Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 ΑΘΗΝΑ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 13 Οκτωβρίου.

Η αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, θα τους καλέσει όλους σε συνέντευξη ενώπιον επιτροπής, η οποία θα συγκροτηθεί για τον σκοπό αυτό συνεπικουρούμενη από άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Η ημέρα και η ώρα της συνέντευξης των υποψηφίων θα ανακοινωθεί στον δικτυακό τόπο ττου υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (www astynomia. gr).

60 εποχικοί στον Δήμο Πειραιά

Στις 12 Οκτωβρίου εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη 60 εποχικών υπαλλήλων στον Δήμο Πειραιά. Θα προσληφθούν 2 ΠΕ Παιδίατροι, 16 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι, 9 ΔΕ Βοηθοί Παιδαγωγών, 8 ΔΕ Μάγειρες, 18 ΥΕ Καθαρίστριες και 7 ΥΕ Τραπεζοκόμοι. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στη διεύθυνση Δήμος Πειραιά, Δραγάτση 12, Τ.Κ. 185 35 Πειραιάς, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, 6ος όροφος, Γραφείο 12 (τηλ. επικοινωνίας 210-4194249-50). Η εμπειρία, η πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ για την απόδειξη του χρόνου της ανεργίας, αλλά και το πιστοποιητικό της εντοπιότητας των υποψηφίων είναι τα στοιχεία που θα παίξουν τον κυριότερο ρόλο στα κριτήρια πρόσληψης.

51 επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα απασχολήσει 51 άτομα για την ερευνητική υποστήριξη των έργων του ως εξής: 16 εκπαιδευτικοί με MSc, PhD και επιστήμονες με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής/Ψυχολόγοι, 5 επιστήμονες με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής (Προσβασιμότητας - Κινησιολογίας), 1 επιστήμονας με ειδίκευση Πληροφορικής σε θέματα Ειδικής Αγωγής, 2 επιστημονικοί συνεργάτες (αντικείμενο Ειδική Αγωγή), 2 επιστημονικοί συνεργάτες (αντικείμενο Στατιστική), 10 εκπαιδευτικοί με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής / Ψυχολόγοι, 6 μεταπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής και άλλων ανθρωπιστικών και συναφών κλάδων / Ψυχολογίας, 2 μεταπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής και άλλων ανθρωπιστικών και συναφών κλάδων / Ψυχολογίας, 2 μεταπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση σε θέματα Στατιστικής, 3 προπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής και άλλων ανθρωπιστικών και συναφών κλάδων / Ψυχολογίας και 2 προπτυχιακοί φοιτητές με ειδίκευση σε θέματα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 12 Οκτωβρίου.

27 συμβάσεις στον Δήμο Δέλτα

Ο Δήμος Δέλτα, που εδρεύει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 27 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του. Από την κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης θα προσληφθεί ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν προκηρυχθεί 5 θέσεις Οδηγών Απορριμματοφόρων Φορτηγών, 1 Χειριστή Ελαστικοφόρου Εκσκαφέα Φορτωτή (τύπου JCB) και 1 Τεχνίτη-Ηλεκτρολόγου. Αλλες 19 θέσεις αφορούν σε Εργάτες Καθαριότητας από την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι στις 12 Οκτωβρίου. Το κριτήριο της εντοπιότητας θα δώσει προβάδισμα διορισμού στους δημότες και μονίμους κατοίκους του Δήμου Δέλτα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-797411.

«Πράσινο φως» για 777 νέες θέσεις

Οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και σε πολλές περιπτώσεις η προβληματική λειτουργία τους «ανάγκασαν» την κυβέρνηση να ανοίξει ένα νέο «πακέτο» προσλήψεων. Ειδικότερα, στην πρόσληψη πρόσθετου επικουρικού προσωπικού προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα προχωρεί το υπουργείο Υγείας με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Πρόκειται να προσληφθούν 777 άτομα μέσω ΑΣΕΠ, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, οκτάμηνης διάρκειας:

220 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού,
110 άτομα σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού Μονάδων Εντατικής Θεραπείας,
220 άτομα σε θέσεις παραϊατρικού προσωπικού και
227 άτομα σε θέσεις προσωπικού λοιπών καθηκόντων.

Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας οκτάμηνης διάρκειας για τη λειτουργία του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε εφαρμογή του Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ της προγραμματικής περιόδου 2007 - 2013.Με τις αποφάσεις αυτές το υπουργείο Υγείας εκτιμά ότι «αντιμετωπίζονται άμεσες ανάγκες σε προσωπικό και ενισχύεται η αποτελεσματικότερη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων προς όφελος των ασθενών και μάλιστα σε περίοδο ιδιαίτερης δημοσιονομικής δυσχέρειας, όπως είναι η σημερινή».

Espressonews.gr