ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Aμυντικός αλλά γκολτζής!



Ο Χοσέ Χολέμπας ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρας Τρίπολης και το gazzetta.gr θυμίζει τα γκολ του στο πρωτάθλημα.
Αν και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας ο «Γερμανός» δείχνει να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα αφού πρόκειται για παίκτη που αρέσκεται στο να προωθείται. Άλλωστε, απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας δεν ήταν η πρώτη φορά που σκοράρει με την φανέλα του Ολυμπιακού.


Ο 28χρονος άσος το έχει ξανακάνει άλλες τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα τις τρεις σεζόν που αγωνίζεται στην Ελλάδα. Η πρώτη ήταν την πρώτη του χρονιά στο 6-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την επόμενη σεζόν πέτυχε ένας σπάνιας ομορφιάς τέρμα στο Ηράκλειο και άνοιξε το σκορ στο ματς με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, το χθεσινό του τέρμα απέναντι στον Αστέρα θύμισε εκείνο το γκολ στην Κρήτη, τόσο σε εκτέλεση όσο και σε σπουδαιότητα αφού ο Ολυμπιακός είχε δυσκολευτεί και τότε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του ΟΦΗ.

Την ίδια σεζόν σημείωσε ένα ακόμα τέρμα με πέναλτι απέναντι στον Άρη στο 3-0 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φέτος ο Χολέμπάς παρά την αρνητική κριτική που δέχθηκε το καλοκαίρι για τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχει ξεκινήσει «ζεστά» στον Ολυμπιακό.

Σε έξι αγωνιστικές μετράει ήδη δύο γκολ. Το πρώτο ήρθε και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης» με εκπληκτική ενέργεια στο 4-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό και το δεύτερο με τον Αστέρα Τρίπολης με το οποίο έδωσε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο. Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ του στο πρωτάθλημα.
gazzeta .gr

γαζζετα