ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ . Η επίσκεψη της Α.ΜΕΡΚΕΛ... από άλλη σκοπιά!!.....ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ (ΜΑΣ)



Δηλαδή, αντί όλοι αυτοί οι αριστερο-δεξιο-κεντρώοι σύντροφοι, οι κατευθυνόμενοι κονδυλοφόροι, οι ανούσιες κομματικές & συνδικαλιστικές πανίδες & ορισμένα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικού Εκμαυλισμού,  να απαιτούν την καταδίκη, την διαπόμπευση & την αποπομπή των  διεφθαρμένων, των φαύλων & άθλιων, που οδήγησαν τον τόπο στην σημερινή κατάντια, καταφέρονται κατά της επίσκεψης της Α. Μέρκελ, που ως πραγματική Ηγέτης, που αγαπάει & τιμάει  τη χώρα της, (σε αντίθεση με κάτι δικούς μας) θέλει να εξασφαλίσει & να προασπίσει τα συμφέροντα του λαού & του τόπου της.

Η κομματική & συνδικαλιστική πολύχρωμη λαίλαπα με τους συγκεντρωσιάρχες, αντί κάθε φορά να καλούν, διαμελίζοντας τον κόσμο, ο καθένας στην πλατεία της αρεσκείας του να αυτοχειροκροτούνται για τις δήθεν ογκώδεις συγκεντρώσεις του «κοπαδιού» τους, οφείλουν να αφήσουν κατά μέρος τις αποτυχημένες πεπαλαιωμένες πρακτικές & να απαιτήσουν όχι «να πάει σπίτι της» η κάθε Μέρκελ, αλλά να επιδιώξουν να κάνουν σπίτι τους τις φυλακές όλοι εκείνοι, που στο όνομα της δημοκρατίας (ασυδοσίας), της ελευθερίας (αναρχίας), της (ανούσιας) κοινωνικής πολιτικής & του ξέφρενου ρουσφετιού, οδήγησαν την χώρα στο χείλος της αβύσσου & τον λαό της στην εξαθλίωση.


Κανείς από τους κομματικούς ή συνδικαλιστικούς ταγούς, δεν έχει δείξει, εμπράκτως μέχρι σήμερα, την οργή του για τον απαράδεκτα μεγάλο αριθμό βουλευτών, τους εξωπραγματικούς μισθούς τους, καθώς & των υπουργών και των golden boys που τους συνοδεύουν ή τους πατρονάρουν.


Σύντροφοι εργατοπατέρες, επιδεικνύετε, για ακόμη μια φορά, ανικανότητα, αδυναμία, απερισκεψία, & πολιτικό αμοραλισμό εις βάρος του «κυρίαρχου κοπαδιού» σας. Αδυνατείτε να τα βάλετε με την "σάρκα από την σάρκα σας". Είστε αλλαζώνες, κατευθυνόμενοι & άδικοι εις βάρος ενός ολόκληρου λαού. Μέχρι και με τον Κολοκοτρώνη θέλησε να προσομοιωθεί συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.... τραγωδία !!!


Δεν απαιτείτε γιατί δεν θέλετε να φυλακίσετε κανέναν "ληστή" από τις λίστες, γιατί οι περισσότεροι ανήκουν στους "αιμοδότες" των κομμάτων σας ή αποτελούν κρίκο της σάπιας αλυσίδας που σας ενώνει & σας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της εξουσίας & του βολέματος.

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η χώρα βιώνει επί των ημερών σας, γιατί εσείς οι ίδιοι συντηρείτε το σαθρό πολιτικό σύστημα, το τελευταίο σκαλοπάτι της ηθικής, οικονομικής & εν γένει πολιτικής κατάπτωσης.


Αρέσκεστε όμως & είναι ευκολότερο, αντί για το γαϊδούρι να κτυπάτε το σαμάρι, γιατί ανέκαθεν όταν σας έδειχναν το πρόβλημα εσείς κοιτούσατε το δάχτυλο.

Και αν αναρωτηθεί κάποιος γιατί τα καταφέρνουν περισσότερο & αποτελεσματικότερα  στις κοινωνικές εκρήξεις οι Ισπανοί & οι Πορτογάλλοι, τώρα άπαντες γνωρίζουμε τις πταίει. ΣΣσσσσσσ μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες, λένε...

Αναλάβετε τις ευθύνες σας.  Έχετε όλοι σας ευθύνη για ότι παραπέρα συμβεί…


Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz28nqrA63G