ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ολική επαναφορά του Ολυμπιακού

 Ολική επαναφορά του Ολυμπιακού

Η ανατροπή και η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Γαλλία με 1-2 κόντρα στη Μονπελιέ βάζει και πάλι την ομάδα του Πειραιά – τουλάχιστον μαθηματικά – στο παιχνίδι της πρόκρισης στον επόμενο γύρου του Champions League. Σε αυτό συνηγόρησε και η νίκη της Σάλκε επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο με 0-2.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονπελιέ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη εξασφαλίζει οριστικά τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Europa League. Η δυνατότητα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League θα εξαρτηθεί τόσο από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στη Σάλκε, όσο και από την τελευταία αγωνιστική που θα αναμετρηθεί στο Φάληρο με την Άρσεναλ.

Από το χθεσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κρατάει την πολύ καλή απόδοσή του – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Λεονάρντο Ζαρντίμ δηλώνοντας αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Στόχος η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε χαρακτηριστικά. Χαρούμενος ήταν από τη νίκη ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης λέγοντας «χρειαζόμασταν πίστωση χρόνου… τα καταφέραμε». Δυο ρεκόρ ένα για τον ίδιο και ένα για την ομάδα του κατέρριψε χθες ο Κώστας Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού το 100ο γκολ των «ερυθρολεύκων» σε ευρωπαϊκό παιχνίδι στην 100η εμφάνισή του με τα χρώματα των Πειραιωτών.
Η βαθμολογία του ομίλου
1.Σάλκε 7
2. Άρσεναλ 6
3. Ολυμπιακός 3
4. Μονπελιέ 1
Οι επόμενες αγωνιστικές:
6 Νοεμβρίου 
Σάλκε – Άρσεναλ
Ολυμπιακός – Μονπελιέ
21 Νοεμβρίου
Άρσεναλ – Μονπελιέ
Σάλκε – Ολυμπιακός
4 Δεκεμβρίου
Μονπελιέ – Σάλκε
Ολυμπιακός – Άρσεναλ
Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού
Κανονιές… Σάλκε στο «Εμιρέιτς»
«Πίστευα ότι θα σκοράρω»
«Στόχος η συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ»
«Χρειαζόμασταν πίστωση χρόνου… τα καταφέραμε»
Κάκωση στο γόνατο ο Τζεμπούρ