ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Βορίδης προάγγελος πολιτικής Σαμαρά...;Θα μας πάρουν τώρα και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών...!!!



Φωτογραφία για Βορίδης προάγγελος πολιτικής Σαμαρά...;Θα μας πάρουν τώρα και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών...!!!
Ο κ.Βορίδης αντί να απολογείται στους πολίτες που μαστίζονται από την ανεργία και την ανέχεια για την Μνημονιακή πολιτική που ακολούθησε όσο βρισκόταν στο ΛΑΟΣ και για την ίδια πολιτική που συνεχίζει να υποστηρίζει στην Νέα Δημοκρατία...θέλει τώρα να μας πάρει και τα σπίτια αφού δηλώνει υπέρ του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες...!!!

Άκουσον άκουσον...αυτοί που ευθύνονται για τα χιλιάδες χρεοκοπημένα ελληνικά νοικοκυριά που λόγω της ανεργίας,των περικοπών και των μειώσεων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους...τώρα εκτός από την κοινωνική εξαθλίωση που έχουν προκαλέσει να θέλουν να κατασχέσουν και τα σπίτια για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των τραπεζών!

Αλήθεια ποια είναι η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού πάνω στην άποψη του κ.Βορίδη;Συμφωνεί;

Μήπως ο κ.Βορίδης είναι προάγγελος της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο κ.Σαμαράς;

http://offtherecblog.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9325.html