ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πολυτέκνων Πιερίας το Σάββατο στην Κατερίνη ενάντια στα αβάστακτα οικονομικά μέτρα



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ενημερώνει τα μέλη του ότι το Σάββατο 13 Οκτ 2012 και ώρα 10:00 θα πραγματοποίηση συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία από τα γραφεία του Συλλόγου Β Πάροδος Κασσάνδρου 2 Κατερίνη ενάντια στα αβάστακτα οικονομικά μέτρα που ετοιμάζεται η πολιτεία να πάρει ενάντια στην Πολύτεκνη Οικογένεια.
Πρέπει να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε τώρα πριν είναι πολύ αργά.

Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα γιατί η πολύτεκνη οικογένεια είναι αυτή που θίγεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια.


Δεν πρέπει να αφήσουμε να φορολογήσουν τα παιδιά μας γιατί με αυτά που ετοιμάζονται η πολύτεκνη οικογένεια θα πρέπει πέρα από την έμμεση φορολογία που πληρώνει για την επιβίωσής της θα την επιβάλουν να πληρώνει επιπλέον βαρύ φόρο.
Στην συγκέντρωση θα πρέπει να παρευρεθούν όλες οι πολύτεκνες οικογένειες, η παρουσία μας είναι απαραίτητη, θα πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζεται να ψηφίσει στη βουλή η Πολιτεία.

-ΤΟ-

 Δ.Σ.