ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»



Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. , θα διεξαχθεί στην πόλη μας ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «100 χρόνων ελεύθερης πόλης», είναι αφιερωμένος στην μνήμη του δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου και θα έχει ως αφετηρία(ώρα 11:00 π.μ.), το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας, ενώ τερματισμός θα είναι η κεντρική πλατεία της Κατερίνης.
Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με τον ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ Πιερίας «ΖΕΥΣ», σε συνεργασία με συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις της πόλης.
Σύμφωνα με την υπ.αριθμ. 362867(2519)/04/10/2012, απόφαση του αρμόδιου τμήματος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας(Τμήμα Τροχαίας) και την Δημοτική Αστυνομία, σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους της πόλης, το πρωί της Κυριακής 07 Οκτωβρίου θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία και τη στάθμευση ιδιαίτερα στους δρόμους, απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές.

Ειδικότερα οι ρυθμίσεις για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει ο αγώνας αφορούν στο τμήμα(Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας – Σβορώνος -7ης Μεραρχίας – Διασταύρωση(κυκλικός κόμβος για Ν.Πλαστήρα).


Ειδικά μέτρα θα ληφθούν από την Δημοτική Αστυνομία και κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου της Μ.Αλεξάνδρου.
Ο Δήμος Κατερίνης ζητά την κατανόηση των οδηγών, όλων των πολιτών, καθώς και την συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των παραπάνω αρμοδίων υπηρεσιών.